zondag 26 december 2010

Tweede Kerstdag...

Eigenlijk zouden we vandaag richting Doetinchem gaan naar familie, maar door de weersomstandigheden en dan met name op de snelweg hebben we besloten om thuis te blijven.  Een heel rustig dagje.........ik hoor niemand........alleen de radio met de top2000...........iedereen zit met zijn/haar nieuwe speeltjes te spelen! Mijn DH heeft een Ipad gekregen en is de hele dag bezig van alles uit te vinden, de kinderen zijn boven bezig en ik.......?..... Ik ben bezig met mijn broodbakmachine! Jaja....geen quilt-ding (alhoewel ik wel een vierkante liniaal 9" heb gekregen!). Straks een heerlijk vers geurend broodje! Ben benieuwd! Doordat we toch behoorlijk lang bezig waren met de cadeautjes gingen we pas om ca.21.00/21.30 eten!!


En van mijn lieve DD kregen mijn zus en ik een snuggle-deken, zodat we terwijl we aan het borduren of patchen zijn toch warm blijven!!!
En ook een mooie tas en een lekker geurtje, en van DS kreeg ik een handig apparaatje waarmee de bladzijden van je boek met één hand ook open blijft. Beetje crypisch misschien maar ik zal het nog wel eens met een foto verduidelijken.
Ga nu lekker aan de thee, en een handwerkje op de bank, verder genieten!


8 opmerkingen:

 1. Jammer dat de reis geen doorgang kon vonden, heb je wel andere leuke zaken gevonden om je tijd door te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch een leuke manier om de dag te besteden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, de top 2000 ! Heerlijk om naar te luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van een heerlijke knusse dag met eigen gebakken vers brood! En dan straks weer lekker verder patchen onder de warme deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n dagje keutelen.
  En jaaaaa de top 2000 staat hier ook aan. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er leuk uit Hubertine zo saampjes onder de deken! ik ga die top 2000 ook eens opzoeken, maar waar vind ik die....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een geluk bij een ongeluk volgens mij hebben jullie je opperbest vermaakt een lekkere rustige tweede kerstdag.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gezellig...en wat ben je verwend. We wonen zo dicht bij elkaar dat ik je versgebakken brood 's ochtends zou moeten kunnen ruiken, ga even opletten morgenochtend :0)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...