donderdag 16 december 2010

Een beetje druk!

Niet te geloven! Ik heb gewoon geen tijd om te schrijven! En als ik dan een ieniemienie-momentje heb, dan wil ik weer zoveel tegelijk doen!

Maar....vorige week heb ik dit Kerst-speldenkussen gemaakt! Eenvoudig met 2 kleurtjes DMC en een mooi Japans stofje. En als je nu denkt, jeetje .......ik wil ook wel zo'n super mooi prachtig schattig speldenkussen maken dan moet je even bij haar kijken.

Verder heb ik zondag de Kerstboom opgetuigd. Nou......ik kan jullie vertellen, met ons jongste familielid is dat een enorme klus! Een gevecht was het af en toe!
.........maar het is mij gelukt! Helaas zit meneer zodra hij kans krijgt in de boom; de boom is al verankerd aan de muur! Constant liggen wij onder de boom om hem eruit te halen, allerlei trucjes gebruikt, niets helpt! Het is te hopen dat de boom rechtop blijft, want af en toe....... zwiept hij gevaarlijk heen en weer!


En nu ga ik proberen mijn block "Union" af te maken! 

Groetjes,

5 opmerkingen:

 1. Hihi, die Teun. Onze vorige poes was ook zo blij met de kerstboom.
  Een mooi speldenkussen is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee Hubertine, dat worden geen vintageballetjes in de boom.......maar "plastieken", oftwel onbreekbare....bij ons zijn er al twee mooie vintageballetjesd gesneuveld door beest en beestje, Grrrrrr, de plantenspuit staat in de aanslag...wat heb je een mooi speldenkussentje gemaakt, beeldig!

  groetjes, jenanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt niet echt ongestoord van je boom genieten zo, wat een malle kat! Heel mooi speldenkussen heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je speldenkussen heb ik al in handen gehad toen ik van de week cursus gaf. Leuk!!!
  En dat beest... is dat wel op te voeden ;-)?
  Volgens mij geniet je er stiekem wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je tussen de bedrijven door toch even tijd hebt voor een blog! Wat een band heeft de poes met de boom. Zo blijft er nog minder blog tijd over! Succes ermee, groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...