zondag 19 december 2010

Sneeuw, sneeuw.....en weer een blokje af!


....vanuit de auto, spannend!
Tjonge jonge jonge....wat een sneeuw! Ik word daar zo vrolijk van! Echt geweldig! Tot je kuiten in de sneeuw! Zaterdagochtend samen met DH Kerstshopping gedaan in de sneeuw, hoe idyllisch kan het!
Glibberend, arm in arm, zo knus! Daarna de AH in, ..........daar werd ik minder blij van! Alsof het de laatste dag voor de Kerst was, dat beloofd wat volgende week :(

Vandaag weer ge-bee-d bij mijn zus, en in de tuin zat de sneeuwman!
eens even meten: 18 cm sneeuw! Wauw!En ik heb ook weer een block from the past af! Zelf vind ik 'm erg geslaagd. Op één of andere manier duurde dit blokje best lang, maar misschien komt dat ook wel een beetje door de drukke tijd van het jaar.
Maar af is af.....

"Union" 
.....en nu? Zit ik heerlijk bij het haardje mijn blog bij te werken, en even in een beetje kerstkleur gebracht. Zo meteen nog even een beetje quilten aan mijn Simply Gift en op tijd naar bedje toe. Morgen en dinsdag nog werken en dan heerlijk vrij!
een heerlijk knapperend haardvuurtje!


7 opmerkingen:

 1. Heerlijk hé, die sneeuw en een snorrend kacheltje.
  Ik vond die Union een onding om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er knusjes uit Hubertine, daar hoef je in elk geva niet buiten voor te wonen!

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou ook lekker bij de haard blijven zitten.
  Fijne dag!
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk bij de open haard. Het ziet er knus uit bij je. Mooie foto's en een mooi blokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, die sneeuwman op de tuinstoel. Heerlijk lijkt mij dat, zo bij die lekkere kachel zitten. Nog even volhouden vandaag: je hebt bijna vakantie. Geniet lekker van je vrije tijd en fijne dagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, inderdaad wat een sneeuw en wat kan ik er van genieten. Zelfs auto rijden vind ik leuk nu. Leuk blok, mooie kleurcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die sneeuwman zit er wel heerlijk bij! Ik vind sneeuw ook zo leuk. Hier heeft het gelukkig ook gesneeuwd - komt niet zo vaak voor, dus even genieten. Je blokje is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...