vrijdag 24 december 2010

KerstStokje

Van Josee ontving ik gisteren het 10-gedachten-stokje! Ik dacht, dat doe ik wel even, maar dat valt nog tegen....want wat denk je dan eigenlijk véél, en wat schrijf je wel op en wat niet.....maar............

Gedachte nummer 1, is mijn DD thuisgekomen? Even checken, ...ja hoor, die ligt lekker te knorren in haar bedje! Het zal wel laat zijn geworden. 

Die kinderen hebben het maar druk met die Kerstfeesten!

Gedachte nummer 2 en dat is in de winterse periodes bijna altijd de eerste gedachten als ik wakker word: "heeft het gesneeuwd......????"

Helaas niet, de dooi zet flink in! Het zal een blubber zooi worden. Jammer, weer geen witte Kerst!

Gedachte nummer 3, wat ben ik weer vroeg wakker, 7.00! Ga lekker naar beneden en heb het rijk alleen! (toch niet, excuus......het rijk samen met Teun)

Ondanks zijn af en toe verwoestende acties, is het ook een lieverd! Hij komt regelmatig heel intens bij je op schoot liggen! En dan is het echt een enorme vrij-doos!

Gedachte nummer 4............koffie!

Simpel, maar waar.....'s ochtends eerst een bakje espresso, en eigenlijk het liefst klaar gemaakt door mijn lieve DH, maar ja die ligt nog wel te slapen, dus deze maak ik zelf!


Gedachte nummer 5 heb ik alles in huis?

Tot en met gisteren druk in de weer geweest met en bij Sandra. Super gezellig! Maar nu moeten nog de laatste punten op de i gezet worden. Gisteren heeft DH de boodschappen gedaan voor het Kerstdiner samen met mijn BiL (haha.. brother in law/zwager). Zij gaan ook samen koken, mijn zus en ik zorgen voor de aankleding en de gezelligheid!! Mijn moeder helpt, zoals altijd, ons allemaal!

Gedachte nummer 6.......heb ik voor iedereen een cadeautje?

Sinds een paar jaar hebben wij de Sint verplaatst naar de Kerst. Heb ik voor iedereen een cadeautje? We roepen al jaren, dat we het minder gaan doen. De berg pakjes onder de boom werd veel te groot! Ik ben benieuwd of dat dit jaar is gelukt!

Gedachte nummer 7 ..........volgende week lekker vrij!

Wat zal ik gaan doen? Verder aan mijn Park Avenue project (nog steeds naamloos), of ga ik verder met mijn "Blocks from the Past"? Of ga ik lekker quilten aan mijn Simply Gift? Of.....of......of..........rustig aan! Misschien ga ik wel lekker lezen! Of ga ik weer eens lekker bakken/koken. In mijn kerstpakket zat een kookboek van Jamie Oliver. Kortom ik zal mij niet vervelen!

Gedachte nummer 8 ..........getver......een week zonder mijn mannen:(

DH en DS gaan maandag voor een paar dagen naar Frankrijk. Naar La Peche Piron, en vandaar uit gaan ze naar Le Mont Dore om te skien.

Gedachte nummer 9.......te mijmeren over ooit een volgend project....met Japanse stof....

Gaande weg in mijn quilt"carriere" groei ik steeds meer naar de Japanse stoffen. In het begin vond ik ze maar saai, donker, grof .......maar steeds meer zie ik er mooie projecten mee en denk ik er serieus over om er eens iets mee te gaan doen. Mijn mamsie kwam met dit patroon.....wie weet.....ooit!


Gedachte nummer 10......hé er staat iemand te douchen boven, het is gedaan met mijn ochtendrituelen. We gaan weer over tot de orde van de dag! Gezellig!

Toeval of niet, maar met mijn 10de gedachten komt net mijn DH de trap af en krijg ik mijn tweede espresso geserveerd. En ik weet, die smaakt echt veel lekkerder!

Ik wens iedereen gezellige, warme en liefdevolle Kerstdagen!


.......en oh ja....nu moet ik mijn stokje doorgeven aan iemand.......moeilijk.....vele hebben 'm al gehad...
maar wellicht dat Sandra en Gerda er zin in hebben!?


16 opmerkingen:

 1. Gezellig om ook jouw gedachten mee te lezen. Fijne kerstdagen voor jou en je gezin gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke gedachten heb je opgeschreven. Ik heb het stokje ook uitgereikt gekregen, ik moet ze alleen nog even opschrijven. Ik wens jullie hierbij natuurlijk ook hele fijne feestdagen toe, en geniet ook lekker van je vrije dagen volgende week. Veel quiltplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie ook hele fijne kerstdagen hoor!! En geef Teun maar eens een lekkere dikke knuffel van mij. ( Ik mis Mickey nu als ik hem zie wel heel erg.....) Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke gedachten heb je getypt, mijn DD moet zich altijd even melden als ze s'nachts thuis komt, weet ik dat ze goed thuis is gekomen en slaap ik weer wat lekkerder.....
  Jij ook gezellige kerstdagen toegewenst, en een gezond en creatief 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je het stokje hebt aangenomen en je vroege ochtend mijmeringen hebt opgeschreven.
  Fijne dagen ook voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2011!
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Merry Christmas and happy 2011
  greetings, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hier bericht van jezus...... toepasselijk met kerst ....... hoe laat moet ik (jezus) en BiL (hihaho) ons melden?!! :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij ook hele mooie Kerstdagen gewenst! Liefs, Daniélle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig om zo even mee te lezen! Die Japanse quilt ziet er erg leuk uit, dat wordt wel handwerk met die ronde hoeken. Fijne kerstdagen ook voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook vanuit Wales fijne kerstdagen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig om een kijkje in je gedachten te hebben.
  Fijne kerstdagen met je Lieverds!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor het delen van je gedachten. Fijne feestdagen en een gezond en creatief 2011 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...