zondag 11 juli 2010

Klein vogeltje....?!

Wat een mooi weekend hebben we weer! Mooi weer en hopelijk een mooie wedstrijd voor straks! Zijn we er allemaal klaar voor? Op quilt gebied eigenlijk niets te laten zien, dat komt eigenlijk een beetje door de vakantie en het weer. Eigenlijk ook een beetje een quilt vakantie. Ben bezig te bedenken wat ik ga meenemen op de vakantie en ik denk dat het een mini quiltje wordt, met de hand en dan allemaal verschillende blokken. De middelen die ik heb zijn een beetje gelimiteerd, dus het wordt wel handwerk.
What a beautiful weather. Again! And hopefully a good match for later this day! On quilting field i've got nothing to tell. Like a quilt-holiday. I'm thinking about what to take with me on holiday, it will be handwork because the recourse are limited.


Vrijdag heb ik mijn grote meid op de bus gezet naar Lacanau. Ze is 10 dagen met vriendinnen naar Lacanau op surfkamp. Ben benieuwd hoe ze het heeft!! Vast wel heel erg fantatisch. Maar ik mis haar wel!
Last Friday my DD went on holiday with a few friends on a surf beach holiday. I'm curieus to her stories. I miss her!...verder een klusje voor Diederik! Even in de mast om het vlaggenlijntje er doorheen te halen... Best 'cool' daar zo boven....;-)  A nice 'cool' job for DS.


Vanochtend zag ik dit vogeltje. Het viel mij op omdat hij/zij zo klein was. Normaal gesproken zitten er van die grote meeuwen. Snel even een foto maken om op te zoeken wat voor een vogeltje dit is. Of weet één van jullie wat dit voor een typje is? Niet veel later kwamen we er bij toeval achter dat er een nestje was gebouwd in de giek onder de huik in het zeil. Een klein ieniemienie nestje. Ik denk nu dat dit het nestje was van dit kleine onbekende vogeltje...maar helaas birdie, je zal even een ander plekje moeten zoeken. Ik heb het nestje verplaatst naar het dichtstbijzijnde bosje. Het is te hopen dat hij/zij het vindt.


This morning I saw this bird. It surprised me because he/she was so small. Normally there are such large skulles. Is there somebody how knows what bird this is? Not much later we found a nest that was built in the boom under the hood of  the sail. I now think that the nest was from that little birdie. I have moved it to the nearest bush. I hope she/he will finds it. 


Groetjes,
Hubertine

2 opmerkingen:

  1. DD alleen op stap, dat is wel even wennen. Maar wedden dat ze een geweldige tijd tegemoet gaat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coole kids man, Charlotte die straks kan surfen en zoonlief in de mast! Ben geen ornitoloog dus kan je niet helpen, maar hoop met je mee dat 'tie het nestje nog zal vinden, vast wel. Geniet lekker op 't water!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...