vrijdag 23 juli 2010

Tijd....tijd....tijd.....Links mijn aankopen die ik gisteren heb gedaan in Brielle. Nog wat lapjes stof, kleinen hexagonnetjes, en een aunt Beckey. Aangezien ik altijd quilt met behulp van een theelepeltje leek mij dit een aardig hulpmiddel i.p.v. het lepeltje. Ben benieuwd hoe dat werkt! Rechts zijn nog twee applicaties die ik gemaakt heb voor mijn eigen sampler.

En dan even een update van het boxkleed.......het duurt wat langer dan verwacht, niet omdat het zo'n ingewikkeld patroon is maar vanwege....het ene.....element......TIJD! (en dan is ie nog niet helemaal prima) Maar goed......dat probleem hebben we denk ik allemaal! Aan de achterkant doe ik deze roze snuggles stof en die koop ik hier. Dan ga ik het boxkleed doorpitten en klaar is deze kees!!! pffff...en de dreumes, die loopt misschien al.....!!

Hadden jullie deze al gezien? Hij is al een paar weekjes af maar ik heb nog geen tijd....(het wordt afgezaagd) gehad om 'm te sandwichen.

Deze heb ik ook weer met de hand gemaakt! 

Eigenlijk doe ik dat het liefst, maar ja ......dan duurt alles weer wat langer.....en dat kost...tijd

én dan wil ik inderdaad beginnen aan the American Schoolgirl Club....ach wat in het vat zit verzuurd niet.......

én dan ga ik ook nog met vakantie, maar dan gaan er allemaal handwerkjes mee, bijvoorbeeld mijn hexagonnen-kippen-project, mijn patchwork Blocks from the Past en het schoolhuisjes miniquiltje van Kathy.

5 opmerkingen:

 1. Oooh, je laat véél moois zien!
  Als hexagonfan ben ik natuurlijk ook gaan kijken naar die kippen! Wat zijn die geweldig leuk zeg!
  Goe weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Hubertine, ik zie ook veel moois voorbij komen, we hebben wel dezelfde smaak hoor, de schoolgirls vind ik ook zo leuk, en die rood blauwe quilt ben ik weg van, ja joh, tijd.....kon je het soms maar kopen. Ik wens je een fijne vakantie!

  groetjes, jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben weg van je rood/blauwe quilt. Wat een plaatje!!
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat ziet het er allemaal goed uit. Ja... tijd, dat is het probleem. Zeker nu met de vakantie. Met drie kinderen om me heen die de hele dag plannen bedenken, komt er niet veel uit. Maar ja, ook wel weer erg gezellig. In ieder geval veel succes met je projecten en een fijn weekend! Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er allemaal weer leuk uit!!!
  Tijd,tja waar is dat te koop?

  groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...