zaterdag 17 juli 2010

Nog één nachtje....

......en dan is mijn meissie weer thuis! de week is voorbij gevlogen. Gelukkig maar. Man en zoonlief zijn gisteren vertrokken, dus ...idd...ik ben even alleen thuis. Niet vervelend hoor!!! Ben met van alles tegelijk bezig...en heb mijzelf even verwend! Kijk maar...  One more night and my "little" girl is back from holiday! Now I'm home alone, DH and DS left on holiday yesterday.
 Two nice books, I bought for myself.

Het linker boek is zo leuk omdat daar veel blokken in staan met verschillende maatvoering. Misschien ga ik daarmee een eigen sampler maken! Ambitieus plan! Maar ik vind het gewoon heerlijk om allerlei blokken te maken. Het rechterboek kon ik ook niet weerstaan, en ik viel eigenlijk voor het huisjes quiltje......zo schattig en gelijk ook een leuk projectje voor de vakantie!
The left one I like because the blocks are given in different sizes and the other because of the little house quilt. A nice project to make on vacation. 
Daarnaast heb ik ook nog stofjes gekocht om mijn 
voorraad aan tevullen.......was het nodig....??.... maar ben er wel blij mee. 
Also I treated myself on a several fabrics. Do I need them....??? YES ofcourse...


Nu nog even wat patchen, en dan lekker naar bed. Morgenvroeg naar Rotterdam om de Lot op te halen. 


Groetjes
Hubertine2 opmerkingen:

  1. nee was niet echt nodig maar men kan ze moeilijk laten liggen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige boeken Hubertine...altijd weer een plezier om ze door te bladeren en te lezen voor inspiratie toch?...en de stofjes zijn schitterend!!..ik ben altijd weg van kleine bloemetjes op stofjes...of ze nodig zijn...natuurlijk!!..al was het maar als "hartencreme"zeg ik altijd...ben benieuwd wat voor moois je ermee gaat maken...
    groetjes Francien.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...