dinsdag 20 juli 2010

Jack in the Box...en een klein huisje!Een nieuw blok. Gewoon omdat ik 'm leuk vond. Hij komt uit mijn nieuwe boek die ik vorige week gekocht heb (zie 17 juli). Zo wil ik af en toe wat blokken maken en verzamelen om dan later als een sampler in elkaar te zetten. Zo kan ik bijvoorbeeld af en toe ook een log cabin maken of een drunkard's path, of een leuke applicatie die ik tegenkom.
A new block, because I like to make them! I made this block out of my new book. I'll collect my blocks, log cabin, drunkard's path, to make a sampler.

Dit schattige huisje komt uit het boek van Kathleen Tracy, Prairie children and their quilts. Zo schattig om te maken. Het wordt een mini quiltje met vijf van deze huisje. This little cute house I made from the book by Kathleen Tracy. It will become a  mini -quilt with five little houses 


Iets anders; ik kom er achter dat mijn weergave van mijn berichten op een Windows pc er anders uit zien dan zoals ik het maak en zie op een Macbook. Zijn er andere die dat probleem ook hebben? En ik heb nog steeds moeite om de foto's goed geplaatst te krijgen. Ik krijg er met moeite twee naast elkaar of alle tekst vliegt weer van hot naar her! Heeft iemand nog handige suggesties?

En.... DD is weer veilig en wel thuis en heeft natuurlijk een gigantische leuke week gehad!
DD is safe home again and had a wonderfull holiday!

Groetjes
Hubertine

4 opmerkingen:

 1. Mooie blokjes!
  Ik werk op een gewone PC en dan zie ik niks mis met je blog en foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie dingen worden hier ook gemaakt. Die huisjes voor een poppenbedje.... Mmmm, leuk!! Heb het boekje ook en heb al zitten denken... voor de kleindochters ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hubertine, bedankt voor je reactie op mijn blog, wat leuk dat je ook met het huisje van Kathy bezig bent, ik heb het net af, en ik zag dat je ook al stofjes had van de Brickhouse serie, leuk! ik vind je blog erg leuk en kom zeker vaker kijken, zal een linkje op mijn blog zetten.

  groetjes, jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha meissie, wat leuk een blok met de naam Jack in the Box! Gewoon af en toe een blokje maken als je zin, wordt helemaal super!
  Lieve vakantiegroetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...