zondag 13 juni 2010

Platteland Plaid...daar is ie weer!

Oké, dit is 'm dan, de platteland plaid, uit een Quiltmania van lang geleden! De top is af. Dit is een echt vluggertje! Maar zo als je ziet, hij "trekt" een beetje.... ik ga eerst op jacht voor een achterkant. Ik heb in mijn hoofd een vichy-ruitje, heel licht bruin. Vandaag is er stoffenmartkt, dus daar ga ik maar eens kijken. Dan gaat er als vulling een dekbed in; maar hij is 1,56 m, dus ik zal nog moeten gaan stoeien met 2 dekbedden aan elkaar zetten of zo iets. Misschien dat iemand daar ervaring mee heeft?

Dan ga ik hem vastknopen, met zijdelint. Ben benieuwd hoe het gaat worden. En ik denk dat ik ook al een mooie plek weet waar deze plaid heel mooi tot zijn recht komt. Een landelijke mooie robuuste tuin óver de grens! Iemand die in augustus jarig is, en meestal door de vakantie er een beetje bekaaid vanaf komt:)
uuhhhmmmm......wat is dit voor een hoop? Herkent iemand dit? Het staat er al een tijdje ....en het gaat maar niet weg :(Tot later!4 opmerkingen:

 1. Hallo Hubertine, via het pb ben ik op je blog gekomen. Wat een leuke dingen maak je. En de kleuren super. Je plaid wordt erg leuk. Ik heb op mijn blog nog 2 internet stoffenwinkels staan en die hadden ruitjes en ook in jouw kleur. Ik kom gauw nog eens terug. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt er op dat je het te druk hebt met andere dingen dan het huishouden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo daar,

  Eens even je blogs bij gelezen. Waanzinnig wat je tot nu toe maakt en laat zien. Ik word er hebzuchtig van!

  Veel plezier nog en tot dinsdag.

  Groetjes,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n "vluggertje"! En zo'n mand kom ik ook vaak tegen, hoe vaak je er ook langs loopt, hij verdwijnt niet!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...