donderdag 12 april 2012

Jules & ......

Jules
Vanochtend ging ik op pad naar haar (klik)! Deze afspraak hadden we al een tijdje geleden gemaakt om samen aan onze Jules te werken. Wat we bij het maken van de afspraak toen nog niet wisten, was dat zij nu een hondje heeft.  En wat voor een hondje........zoooooooo vréselijk lief hondje!!! Ik heb zó mijn best gedaan dit schattige beestje mee naar huis te krijgen, maar het lukte niet! Hij heeft het ontzettend naar zijn zin in zijn nieuwe huis! Ik heb zelden zo'n blij hondje gezien. En dat is maar goed ook, want je moet maar op haar blog lezen waar vandaan en hoe dit knoeperige hondje bij hun terecht is gekomen. Uiteraard hebben we ook een lekker wandelingetje gemaakt, en 't schattige hondje snuffelt vrolijk aan iedere grasspriet die hij tegenkomt. Geeft niet....het was toch heerlijk weer.
Whopper
Van werken aan de Jules is niet veel terecht gekomen. Maar mijn Engelen-meisje heeft wel hair-extensions gekregen, en heeft nu een volle bos haar op het hoofd. Dit wordt nu nog bijeengehouden door een strikje. We zien wel of dat zo blijft. De overige details zoals de stitchery's en de knoopjes komen, zodra ik de juiste heb gevonden! Ik ga nu nog even een paar steekjes doen............

Groetjes,
Hubertine

11 opmerkingen:

 1. Wat kun je toch verliefd op een hondje worden he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik heb nog een paar andere stukjes van je blog gelezen, o.a. over de Lottiepop quilt voor je dochter. Wat is die leuk geworden !! En de gekozen stofjes vind ik ook al geweldig. Compliment !
  Echt iets om te onthouden als ik ooit eentje voor een leuk meisje ga maken.
  Hartelijke groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, leuk, leuk is je jules! ik vond het één van de leukste quilts om aan te werken, en nu is het bijna een affo.....nog een paar steekjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, was jij mijn kant op, ging ik jouw kant op ;-)... Het haar is prachtig geworden! En dat woef beest, dat ga ik binnenkort bewonderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat Whopper maar eerst voorlopig eens aan zijn nieuwe adres wennen Hubertine. Jullie hebben Teun :p
  Hair extensions, het blijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enig beestje! Ja zo eentje wil je gewoon zelf adopteren! Wat wordt je Jules toch leuk, ja als er veel wordt gekletst dan worden er weinig steekjes gezet!
  Veel plezier met je steekjes,groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je engelenmeisje ziet er snoezig uit met die twee staartjes met strikjes erin.
  En wat een snoepie van een hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een droppie is het zeg en je engelenmeisje wat is ze mooi. Ze heeft in ieder geval mooie staarten gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke engel hoor! En wat maakt het uit wat je wel of niet hebt gedaan als je dag maar leuk was. En daar lijkt het wel op.
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Droppie dat beestje. Ach je hebt toch iets gedaan haar extensions not bad! Groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet Jules er al vrolijk uit, met die vlechten in haar haar. En het hondje is inderdaad een snoepie. Als we niet allebei de hele dag van huis zouden zijn voor het werk, dan hadden wij ook vast al een hondje gehad.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...