woensdag 28 september 2011

Bouwwerken

Vanwege het zonnige weer mijn boodschappen-rondje maar eens op de fiets gedaan! En dan zie je toch eigenlijk zo veel meer dan in de auto!!
Deze enorme hijskranen op nog geen steenworp afstand. Wat lijkt het mij lekker om daar eens een tijdje in zo'n cabine te zitten! Zie je het voor je; met een handwerkje op schoot, koppie thee erbij, en dan alles eens van boven te bekijken.

En dan ongeveer om de volgende hoek kom je deze bouwput tegen!!!! Wat een apparatuur!!!! Zo groots, zo eigenaardig.....betonspuit-slurfen....en de middelste foto, het lijken wel mini hovercraft bootjes.......
Ik ga maar weer verder met mijn eigen bouwwerken!!
 Bies zit er op. Nu nog met de hand vastzetten en een label maken....bijna af!!!!!

 Kussen; "alleen" nog de rand quilten en dan het fabriceren tot een kussensloop!! Binnenkort hebben we weer een dagje Uylenburg met de Bee, dan is er vast wel iemand die daar ervaring mee heeft ;)
En als laatste deze mysterie! De Friendship Sampler! Die wordt, al zeg ik het zelf, erg mooi! Het quilten is bijna af.........biesje, label en klaar!!!

Wanneer begint nu eens echt de herfst?? Het gure, natte en winderige weer!! En ook dan, ik beloofd het, zal ik mijn rondje fietsen!!

Groetjes,

13 opmerkingen:

 1. ik vind fietsen heerlijk en wat een prachtfoto's neem je onderweg. Wat een stapel bijna klaar, bewondering........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk weer om te fietsen. Ik vind jouw bouwwerken een stuk leuker. Je schiet al lekker op met je stapel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu fiets jij maar, ik wil nog graag wat daagjes steekjes zetten in de zon, glaasje sap erbij en het gekwetter van de musjes in de knotwilgen en ik vermaak mij prima! Je quilts worden fantastisch! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat een mooie quilt ben je aan het afmaken de stoffen voor de friendship sampler zijn mooi en fietsen heerlijk in zon en herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Getsie hou die herfst nog maar even hoor. Ik heb het idee dat de zomer nog moet beginnen. En die hijskraan.... ook niks voor mij. Ik sta liever met beide benen op de grond.
  Op quiltgebied ben je lekker bezig. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met dit weer is het heerlijk fietsen, je hebt mooie foto's gemaakt onderweg. Ikzelf heb geen rijbewijs, dus moet ik mijn boodschappen altijd op de fiets doen, want ik wil niet altijd met mijn man door de supermarkt lopen. Die rent altijd door de winkel heen, en ik wil graag overal kijken. Maar met kleding kopen zoekt hij wel altijd, als hij erbij is, kleding voor me op terwijl ik aan het passen ben.
  Mooi, je bouwwerken, jij hebt weer bijna een paar ufo's, dat ruimt lekker op. Ik ben benieuwd naar je mystery!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja het is inderdaad heerlijk om op d efiets te gaan,.. sinds mijn auto er niet meer is doe ik niet anders,..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zal ik je helpen met het inzetten van een blinde ritssluiting bij Uylenburg? Als jij een rits meeneemt van minimaal 50 cm en de stof voor de achterkant, komt het helemaal goed! Of kussensloop, dat kunnen we er natuurlijk ook van maken!
  Dan kan ik een tweede paar handjes gebruiken bij het sandwichen met lijm van de quilt voor mijn zusje ;-)...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Very nice quilting Hubertine, what a lovely quilt you have made.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik zie je al zitten, boven in zo'n kraan met je potje thee en een quiltwerkje...Je quilt wordt erg mooi en dat kussen gaat ook wel lukken.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De friendship sampler ziet er veelbelovend uit. Ben heel benieuwd. En wat een grappige foto's van bouwkranen. Da's ook een kunst om dat soort dingen te zien.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je weer bijna een quilt helemaal klaar hebt. Het ziet er al veelbelovend uit. En wat een idee, om op zo'n grote hoogte te quilten ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vraag het eens aan de hijskraanmachinist of je boven mag zitten, in ruil voor een quilt.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...