vrijdag 16 september 2011

Een nieuw setje....

........staat er klaar!! Ik moet er nog even een nachtje over slapen, waarom weet ik eigenlijk ook niet! Het gaat mij met name om de bloemenstof(rechts). Die vind ik zo mooi, maar die heeft een behoorlijk groot patroon, en heeft ook een aparte kleur, paars/bruin/aubergine, maar ik heb al wel een idee wat ik er mee ga doen. Ik heb al een tijdje een flirt met die stof, en nu ga ik de knoop doorhakken, want straks grijp ik mis. Er ontbreken naar mijn idee nog wat kleurtjes, maar die ga ik morgen (bij The Stitch Cottage) erbij zoeken!!! Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden!


Give Away alert!!
Ik ken Hilde via de Bee, maar sinds een jaar woont Hilde in Brazilie. Sinds dat zelfde jaar heeft zij een blog "Quilt and Boxes" en omdat haar blog nu ongeveer een jaar bestaat en zij haar 25.000ste bezoeker heeft gehad, heeft zij een give-away gemaakt!!! Ga maar snel kijken!! En nu ik dan toch bezig ben zal ik de give-away van "Vlijtige Handjes" ook noemen, ook omdat zij 25.000 bezoekers heeft gehad!!!!

Zo na deze nieuwsberichtjes, ga ik nu maar eens koken!!! De uithuis-wonende dochter is thuis, ik denk dat een voedzame vitamine-rijke maaltijd wel op zijn plaats is!!!!

Groetjes,

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stofjes Hubertine, ik zou ook mijn bedenkingen hebben met dat bloempje maar ik weet ook zeker dat het past toch ook wel weer bij de andere stofjes. Ik ben benieuwd naar wat je er van gaat maken.Zo nu snel even op die andere blogs kijken.
  Fijn weekend, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal ik je eens wat vertellen, die stof heeft mij ook heel hard staan roepen, ik vond het zo'n mooie aparte kleurencombinatie en apart patroon en ik heb al een tijdje een stuk in huis, ik denk een meter. Ik heb er ook al een doel voor, namelijk als rand voor mijn Quilted Diamonds. Toevallig hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me goed voorstellen dat je voor die stof bent gevallen. Het is een zeer chique stof, met prachtige diepe tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hubertine, mooie stof hoor, moet toch wel lukken om er iets moois bij te zoeken!!
  Heb je je eerste week met je uitwonende dochter goed door kunnen komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie stof enals je twijfels hebt over die ene stof je fantasie gebruiken je zal er wel iets mooi van maken ben er zeker van

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Hubertine,

  Leuk dat je bij mij op bezoek was! Ik leg maar meteen een tegenbezoekje af, maar kom nog een keer terug om uitgebreider te lezen. Jij hebt ook veel te vertellen en maakt de leukste dingen, dat heb ik inmiddels wel gezien.

  Grietjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke stoffen heb je weer op het oog: ik ben benieuwd wat je er mee gaat maken. Tot die tijd kun je ze eerst lekker aaien ^_^

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...