donderdag 1 september 2011

Van alles wat.....


Herinnert u zich deze nog????? JaJa Jippie de top is af...  en ik kan hem helaas nog niet laten zien! 
Pas als hij helemaal af is, dan is het showtime!!!         

En ook bij mijn Scrappy is het einde in zicht.....nog drie blokken!! Het gaat steeds beter, maar ik moet zeggen dat ik iedere keer maar 1 a 1 1/2 blok per keer doe, want ik vind het een beetje saai met rechte banen achter de naaimachine!!! Maar met free motion quilten schijnt dat niet zo te zijn! Volgens Patsy is het "really fun, I mean really, really fun..."


Het is zo leuk om af en toe de youtube filmpjes te bekijken. Op het ene filmpje val je meteen in slaap, bij het andere filmpje versta je er niets van, en weer andere zie je er niets van enz enz!!!! Maar soms heb je ook een goed filmpje te pakken. Bij Patsy moest ik alleen maar mee glimlachen!!!
Ben benieuwd naar les 2!!

Have fun today ( I mean really have fun today!)14 opmerkingen:

 1. Prachtige herfstkleuren zijn dit toch Hubertine, en die stoffen van Jo Morton zijn altijd mooi he, ik ben wel een erge fan van haar, zéér benieuwd naar je top!!

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook erg benieuwd naar je top en je Scrappy schiet zo te zien ook al aardig op.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar die quilt met die mooie herfsttinten en die scrappie ziet er ook mooi uit. Leuk filmpje!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad prachtige herfstkleuren. Ik ben benieuwd wat het weer gaat worden. Het filmpje heb ik opgeslagen op mijn You Tube account. Dan ga ik er een andere keer eens rustig voor zitten met mijn machientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je scrappy ziet er al mooi uit op de foto, ben ook wel heel benieuwd wat je met de prachtige herfstkleuren hebt gedaan........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Hubertine, Je quilt ziet er nu al supermooi uit! Hele mooie kleuren! Ben benieuwd hoe hij er helemaal uitziet...Het filmpje heb ik bekeken, lijkt me helemaal niks, met de machine quilten!! Het ziet er moeilijk uit, je moet wel heel veel geoefend hebben om een mooi resultaat te krijgen. Nee hoor, ik doe lekker alles met de hand! Een stuk relaxter!! Maar zoals zij haar quilts opspant, dat vind ik nou wel weer een supertip. Aan de muur hangen, even een beetje lijm sprayen en klaar istie. Ook de tip van de tussenvulling 15 min. in de droger om de vouwen eruit te krijgen, vind ik super. Ga ik ook proberen. Toch nog een goed filmpje dus....Bedankt! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stofjes heb je daar hangen zeg! Prachtige kleuren!! En je scrappy ziet er ook super uit... ben benieuwd naar een foto van het geheel.
  Het filmpje heb ik bekeken en het lijkt me wel erg moeilijk. Haar tip om het te sandwichen met lijmspray lijkt me geen overbodige luxe wanneer je gaat machinequilten. Trouwens... het lijkt me sowieso erg handig, want het is een fluitje van een cent op deze manier hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Machine quilten is niet zo mijn ding, maar toch goed er even naar te kijken. Wat lat je een mooie stofjes zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed zo, weer een top klaar. Je bent goed bezig: ik ben erg benieuwd hoe het er uit ziet. En YouTube is erg handig voor ons quilters: heerlijk om er rond te struinen op zoek naar handige tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O wat maak je ons nieuwsgierig! Zo lang kan ik niet wachten hoor ;-)... Geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een funny filmpje laat je zien. I mean really really fun. Ik lag in een deuk toen ze dat zei...
  Je scrappy quilt ziet er leuk uit. Ben benieuwd naar het geheel.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik kijk ook vaak op youtube, soms heel erg leerrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat gaat er goed uitzien Hubertine! Ik vind het op de machine lastig quilten, al die grote stukken stof.
  Moeten we maar geduldig afwachten....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...