maandag 3 oktober 2011

Laatste loodjes

Wat een zomers weekend hebben we gehad!!!! Zelfs nog gezwommen in de Zeeuwse wateren, en genoten van een prachtige zonsondergang en zondagochtend wederom genoten van een uitgestorven meer met alleen een heerlijk zonnetje en rondvliegende en spetterende vogels. 
Eigenlijk te warm om onder je quilt je bies vast te zetten, maar toch gedaan met hoog rode konen!!! Helaas nog steeds niet af.........Wat zijn die laatste loodjes zwaar!! Vandaag een laatste zomerdag, en dan doet de herfst zijn intrede!!!! (en daar verheug ik mij op)

Groetjes,

8 opmerkingen:

 1. Jammer dat het mooie weer straks afgelopen is. Maar voor ons quiltsters komt straks toch het beste seizoen. Niet naar buiten kunnen en zonder schuldgevoelens lekker binnenzitten en patchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien een beetje raar maar ik verlang ook naar de herfst. Nu met het mooie weer ben je toch minder bezig met je projecten waar je eigenlijk aan wilt werken.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad het was een hele week genieten! Morgen begint dus waarschijnlijk de echte herfst, al knappen hier de eikels onder mijn voeten als ik naar buiten loop en ritselen de bladeren als Tara er door stuift, maar ook de herfst heeft zijn charmes toch? Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elk nadeel heeft z'n voordeel, het wordt weer lekker quilt-weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het valt mij elke keer weer tegen hoeveel werk dat is een bies aanzetten. Eind van de week slecht weer, dus: lekker quilten.
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het weer was inderdaad super de afgelopen dagen: dat hebben we toch maar weer mooi gehad. Het aanzetten van de bies vind ik meestal nog wel gaan, ik zit altijd tegen het etiket en eventuele ophangtunnel aan te hikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, de tijd van lekker binnen quilten komt er weer aan. ik hoop, dat je bies er gauw aan zal zitten.
  Wat een mooie fot, die is goed gelukt!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...