donderdag 13 oktober 2011

Things to do........

Mijn Scrap quilt is af!! Mijn kussen, gemaakt van mijn basiscursus-quiltje is af!!! De Friendship Sampler is bijna af....alleen de bies nog vastzetten.....mag ik dan van mijzelf gaan denken over iets nieuws????

Maar ja, wat is "iets"??  Eén groot project?... -tig kleine projectjes?? Maar als ik eerlijk ben?.......nu deze drie projecten af zijn moet je niet denken dat daarmee al mijn projecten af zijn!! Er liggen er zeker nog wel vijf a zes.......een stitchery-naalden-mapje, een kerstquiltje (stitching for christmas), een ander (mislukt) jelly roll-quiltje, mijn dierbare Blocks From the Past, een Stoere Mannen Quilt (SMQ), een Park Avenue 2pers bedquilt.......eigenlijk moet ik eerst nog wat meer afmaken!!!!

Oké!! Nieuwe targets!!
 • De SMQ moet ook afgemaakt worden, anders, ligt mijn lieve DH in de kou!!! En men zegt dat het een hele strenge winter wordt.
De SMQ
 • En de Stitching for Christmas, die kan toch niet nog een Kerst in een doos liggen?
De SFC
 • Verder met het maken van blokken voor mijn dierbare, maar nog naamloze Blocks from the past- quilt (dit is namelijk een werk-titel.

Blocks From the Pas
Poeh...ben goed bezig! Als deze drie dan ook nog af zijn.........mag ik dan????? 

Hahaha...... lekker véél linkjes hè??? Had ik even zin in!

Groetjes,14 opmerkingen:

 1. Ja, ik heb hetzelfde dilemma. Heel 2011 ga ik alleen maar afmaken en dan mag ik van mezelf op 1 januari 2012 aan een nieuwe quilt beginnen. Maar welke?? Ik heb zo'n lange wensenlijst. Ondertussen koop ik wel alvast stofjes. Je weet maar nooit, ik mocht eens tekort komen...
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor dan mag jij, net als ik als ik de twintig projecten die er nog liggen afheb (borduur en quilt) dan mag ik weer aan iets nieuws beginnen! Overdreven?? Ben bang van niet! LOL!!
  Veel succes in ieder geval met je kerstquilt dat is zo'nleuke! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst gefeliciteerd met je affo's. Soms wel vervelend alles wat er nog ligt om af te maken. Ik denk dat ik november ga bestempelen als afmaakmaand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van mij mag je. Als je zoveel dingen af gaat krijgen dit jaar mag je jezelf best belonen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor alles mag als je SMQ maar af is. Die moet je wel te vriend houden.....
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou vooruit, daarna mag je ;-). Die blocks from the past zien er uit als een heleboel blokken, volgens mij is dat al wel een hele quilt bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O,o, wat ziet dit er bekend uit..;o)
  Groetjes en succes met je keuze, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I like that pile of quilt blocks. So very interesting.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je mooie projecten onderhanden. Geweldig en ja zo herkenbaar. Ik heb ook een keuze gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zou er ooit een tijd komen, dat we alles af hebben? Jij bent in ieder geval goed bezig, je hebt prachtige dingen liggen. En die kerstquilt... moet ik ook nog eens afmaken...
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk, jij hebt ook al zoveel verschillende projecten in wording. Ik ben benieuwd welke je als eerste gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn weer wat affo´s af, en dat kerst quilt zal mooi worden
  Als we geen affo´s zouden hebben, dan zouden we ziek zijn, en ons maar gaan vervelen!!
  Zo blijf je heerlijk bezig,en wij krijgen mooie eindresultaten te zien
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zou met het kleinste beginnen. Want iets afkrijgen geeft een positieve stimulans. Dus het naaldenmapje bijvoorbeeld (zo klaar) wellicht kun je aan een langlopend project en een kortlopend project gelijkertijd werken.

  Als er niets lag te wachten, zoek je iets nieuws en dan ligt er weer wat..... groeten van liesbeth, die ook nog genoeg heeft liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een voor een afmaken..... Pffff ze zijn wel heel leuk allemaal. Ehhh misschien eerst de quilt warmte is wel belangrijk nou succes groet carina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...