dinsdag 24 mei 2011

Blok 10!

Nog twee te gaan!!

Dit is blok 10 geworden!!! ....en het zal wel weer eens niet zo zijn dat ik het in één keer goed in elkaar zet!! Eigen interpretatie noemen ze dat!! (geef het beestje een naam!!)
Maar om nou niet helemaal uit de pas te lopen heb ik het blokje toch maar even uitgehaald en gemaakt zo als hij echt getekend is door Sandra!.............

..........Althans dat was de bedoeling. Ik heb het blokje wél uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet maar dan tóch een beetje anders!!! Voilà!
Gezien het tijdstip van de dag en het gebruik van de flits is de foto wat flets, en zes pogingen verder.......nog steeds.

Afgelopen vrijdag en zaterdag was er braderie in de de Vlierboomstraat! Het was er reuze gezellig en we hadden gelukkig mooi weer om twee dagen met weer schitterende stoffen buiten achter een oergezellige kraam te staan!!
Zondag een dagje uitpuffen! Wel bezig geweest met mijn scrapblokken en naar aanleiding van al die needleturn lessen in Nantes mijn Blocks from the Past maar weer eens opgepakt. Zodra ik er tevreden over ben zal ik daar een foto van laten zien!!

Groetjes,
Hubertine


4 opmerkingen:

 1. Hoe ze ook vliegen, ze vliegen mooi.
  Leuk dat je nu je opgedane kennis kunt gebruiken bij The Blocks etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook als ze naar elkaar toevliegen, is het een leuk blok, maar ik begrijp, dat je het toch wilt hebben. zoals Sandra het getekend heeft. Het scrapblok is al erg mooi en ik ben benieuwd naar je applcaties.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn jullie al ver! Nog maar twee...
  Ik kan me nog een moment herinneren dat die ganzen van jou een andere kant op vlogen dan je wilde ;-). Maar er komt een dag en dan gaat het helemaal in één keer goed, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. och ook ganzen vliegen wel eens verkeerd.......

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...