zaterdag 18 september 2010

Stitching for Christmas

En? Wat vinden jullie van mijn nieuwe Kerst logo in de rechter kolom van mijn blog? (Hij moet misschien nog wel door de moderator geactiveerd worden.) Een nieuw project, een Kerst project! Iedere week een nieuw blok die je op een bepaalde volgorde van een blog kan halen, 9 stuks in totaal, en dan heb je een Kerst quilt. Het start 1 oktober, dus wie weet heb ik met de kerst een echte Kerst quilt!!!! Voor meer informatie moet je maar even bij haar kijken.

Maar eerst een speldenkussen maken voor de swap!! Ook heel spannend, het idee dat er 149 met mij bezig zijn met het verzinnen, maken van speldenkussen! Grappig!Kijk eens wat ik van mijn lieve DH heb gekregen? Jawel de hele fat quarter bundel van de 3 Sisters, Park Avenue serie. Ik vind 'm zo mooi. Ik wilde de hele serie al een tijdje, maar durfde het niet goed te bestellen. Ik heb dus dagen op mijn scherm van mijn laptop zitten staren naar zo'n bundel......toen manlief de knoop maar heeft doorgehakt en deze bundel voor mij heeft besteld. Lief he?!
Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga doen. Voorlopig blijft ie zo in deze staat. Af en toe oppakken en een beetje aaien, mijmerend wat ik er mee zou kunnen doen, en dan weer op een ereplek terugzetten.


....mmmmhhhhh.....heerlijk een powernapje gedaan!
Fijne dag allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke bundel heb je daar zeg, inderdaad, alleen het mijmeren over een patroon is al zalig, kijk eens op de gratis windhamsite, wie weet, krijg je er zo maar inspiratie ik ( helaas....) altijd wel...de één is nog niet mooier dan de ander....het gaat er niet meer om OF maar Welke.Sucses met je pincushion, de mijne is al op de post....

  groetjes, fijn weekend! Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW wat een bundel stofjes zeg, kanjer zeg die man van jou! Het wordt heeel leuk hoor Stitching for Christmas, nog even geduld en je kan gaan stitchen:0)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kanjer die man van jou!
  En Stitching for Christmas lijkt me heel leuk
  Misschien sluit ik me ook aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je man is een kanjer. Hij weet je op waarde te schatten! Wat is het snel binnen zeg, is dat genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastic collection of fabrics! I've long said quilters pick the best partners. Enjoy your project!!
  Best Wishes,
  Heather
  =)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bundel is werkelijk prachtig! Erg lief van je hubby. Soms moeten die mannen gewoon de knoop doorhakken bij ons twijfelaars.
  En wat een grappige foto van je kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij bent voorlopig heerlijk zoet bezig!!! ;-) Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie stofjes hoor. Soms is het maar goed dat de mannen de quiltknooop doorhakken, zeker als het dit resultaat heeft. Succes en veel plezier met het bedenken wat je er mee gaat doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooi bundeltje stof! Je vind zeker en vast iets om het te verwerken! Geniet maar van dit liefdevolle geschenk. Ik wens je dan ook een goed en gezond 2011 toe. Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...