dinsdag 7 september 2010

Een update over de Plattelands Plaid

Heb gisteren de top gesandwicht. Top, dekbed (van Ikea) en een achterkant met de machine aan elkaar gezet. Nu nog met de hand een stukje naad dicht naaien en dan ga ik de plaid doorknopen. Geen idee nog hoe dat moet, maar op mijn Bee is er vast wel iemand die dat weet. Jaja sinds kort zit ik ook bij een bee. Heel gezellig! Kijk er ieder keer naar uit! Een aantal kennen bee leden kennen jullie, Sandra en  Jantine, de rest heeft (nog) geen blog.
Ik heb van mijn moeder nog twee mooie boeken geleend. Beide van Marsha McCloskey, Blended Quilts I en II. Uit het eerste deel komt mijn Simply Gift. Dat wordt straks weer lekker bladeren op de bank met een kopje thee. Er is ook nog een derde deel, Blended wall quilts van Sharon Evans Yenter. Misschien een leuk cadeau voor mijn mamsie?!

Ook een update van onze Teun. Zó schattig! Hij doet het hartstikke goed. Hij speelt, hij slaapt, lijkt tot nu toe goed zindelijk en eet gigantisch! Het is zo schattig (behalve af en toe die nageltjes in je benen).
Ga nu even met DS lekker (met een quiltje op schoot) voetbal kijken. ik hoor dat het "al" 1-0 staat.
Fijne avond!

8 opmerkingen:

 1. Ben heel benieuwd hoe je dat doet een dekbed ertussen knopen. Nooit gezien. De boeken zijn inderdaad mooi. Mijn rozenquilt komt uit een van de boeken. Weet even niet meer welke (geleend).
  En wat een liefies zo samen op de bank ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Hubertine, Ik kwam via het pb op je blog. Gezellig even geneusd. Ik kom zeker terug want ik ben erg benieuwd naar je dekbedquilt. De kleuren zijn prachtig. Ik heb wel een quiltje voor aan de muur geknoopt. Hij staat op mijn blog de Ton sur Ton. Met DMC omdat het niets te lijden heeft. Tot gauw groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teun is een moppie! Succes met je quilt, ik ben benieuwd of het gaat lukken.
  Volgens mij moet je gewoon gaan stoppen met werken of eens per maand een vrije donderdagochtend nemen... dan kan je ook 's morgens meedoen. Wat denk je, zouden we nog mensen aan het bloggen krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, knopen heb ik nooit gedaan. Ik ben wel benieuwd wat het resultaat daarvan is. Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via het pb kwam ik op jouw blog. Ook al is het nog vroeg, ik was nieuwsgierig naar een plattelandsquilt met dekbed. Lijkt me lekker warm worden. Dus ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk wordt je plaid! Wat is Teun een schatje zeg. Ik zie trouwens dat jij ook zo'n gecapuchonde (is dat een goed woord??)puber op de bank hebt,haha...heel herkenbaar. Maar ze zijn wel heel lief, vind je ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Teun is een leukerd, DS vast ook.
  Knopen gaat prima; platte knoop en het blijft heel goed zitten.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goed idee! ben benieuwd of het knopen goed gaat lukken. En wat een scheet van een kitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...