maandag 20 september 2010

......echt een mannetje......

Het weekend stond in het teken van "speldenkussen" en "hockey"! Over het eerste mag ik lekker niets zeggen en laten zien....dus.....geheim geheim geheim. Over het hockeyen van DS wél........na een overweldigende overwinning van vorige week (0-12) hebben ze nu verloren met 4-5. Zoals de stand al doet vermoeden was het een bloedstollende wedstrijd, die tot op de laatste seconden spannend was. Helaas hadden ze net te weinig tijd om er gelijke stand van te maken! Volgende keer misschien?! Zondagochtend heerlijk uitgeslapen, terwijl ik eigenlijk een ochtend mens ben. Meestal zit ik ca. 07.00 al beneden! Maar...... ik had "Teun-werende" maatregelen genomen, want dat poeze-ventje begint in alle vroegte zijn ochtend gymnastiek op mijn bed te doen.....Wél heel schattig maar ook heel vroeg!
En terwijl ik nu aan het typen ben is hij inmiddels al ergens tussen mijn armen gekropen. Het lijkt er op dat het een knuffelkat wordt :) echt een mannetje dus!
Lekker dicht bij mijn quiltbaasje!
Nog iets quilterigs te melden? Jawel.....ben weer een blokje verder met "Blocks from the past".
Zie hier de Big "T" en de Twinkling Star!
Vandaag misschien ook nog verder met de plattelands plaid, en dan hebben we vast ook nog iets huishoudelijks te doen......:( 

Fijne dag!

7 opmerkingen:

 1. Wat een schatje die Teun.
  Mooie blokken! Ik zal binnenkort ook weer eens een Block maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige foto van jullie..
  de blokken zijn om te smullen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Die van mij is een 'maatje groter' maar nog minstens zo knuffelig. Hij moet ook overal met zijn neus bovenop zitten.
  Leuke foto van jullie twee :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk katje is het toch. En dat huishouden...bah! Ik heb dan wel een hulp maar er blijft nog genoeg over voor mij jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker knuffelen, dat poetsen komt wel :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik zie het al: Teun in net zo'n vrijdoos als onze beide mannen ^_^ Erg gezellig. En je hebt mooie blokjes gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. moet je toch nog eens uitleggen wat teunwerende maatregelen zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...