woensdag 5 mei 2010

Waar ben ik mee bezig geweest?

De afgelopen 5 dagen had ik de luxe om alleen thuis te zijn! Mijn lieve Lot zit in Berlijn, en mijn GA en zoonlief lagen verwaaid op de Oosterschelde, maar vermaken zich prima. En ik ook!
Ben met van alles bezig geweest, quilten, patchen, zowel met de hand als op de machine, en borduren.

Links wordt een kussen, bestaande uit 70 vierkantjes, en op de ditch doorgestikt met een kettingsteek.
Op de vierkantjes borduurlinnen komen nog versieringen.

Én ik kon het niet laten om alvast weer een blok uit Blocks from the past te snijden. Je weet maar nooit als je opeens weer even tijd hebt om een blokje in elkaar te zetten.
Daarnaast heb ik weer een heel eind gepikkeld aan mijn "eerste quilt"
Ben tussendoor ook naar Ikea geweest, ik had geen idee of het druk zou zijn, maar het viel reuze mee. Ook lekker in je eentje! Dan kan je overal snuffelen zonder iemand die op je staat te wachten, en als je dan iets in je kar doet, kijkt van "hebben we dat echt nodig?" Dus ik heb mijn slag geslagen! :) Ik zal ze categoriseren!

<-Mooi én "noodzakelijk!" altijd handig! ->
Niet noodzakelijk maar wel praktisch!!

Maar vanavond komen de mannen weer thuis, en kan ik weer gezellig luisteren naar hun verhalen, voor mijn meissie moet ik nog 1 nachtje slapen! (en ik mis haar wel!) Maar nu nog even genieten van mijn vrijheid! Wat een luxe is dat!!

5 opmerkingen:

 1. Geniet nog maar even lekker van het alleen zijn, is soms ook wel lekker. Maar toch is het ook weer fijn om ze allemaal thuis te hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blokjes, dat wordt mooi zeg, qua kleuren. Dat quilt rek komt me bekend voor ;-), zéér noodzakelijk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je de dagen alleen goed besteed wat een leuke spullen heb je verzamelt geinig quiltrek en je kussen wordt prachtig!
  Groeten Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk al die nieuwe spulletjes! Heerlijk toch even zo de tijd aan jezelf, nu weer gezellig samen en ondertussen lekker verder met je kussen (LEUK!).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk soms zo alleen rommelen nietwaar Hubertine...je bent al lekker ver gekomen met het mooie kussen...zal heel leuk worden met de versieringen...ben benieuwd...
  groetjes en vast een fijn weekend... Francien.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...