woensdag 19 mei 2010

Tussenstand....

Even voor de nieuwsgierige een tussenstand van mijn plattelands plaid!
Ik vind het nog tegenvallen om van die grote blokken recht van formaat te snijden en aan elkaar te zetten. Ik ben gewend met kleine friemel stukjes te werken en dan met de hand aan elkaar te zetten! Máár het resultaat mag er zijn! (al zeg ik het zelf)  :)  Er komen nog 16 stukken van verschillende maten omheen.
Hé, a.s. vrijdag en zaterdag Braderie in de Vlierboomstraat en dus ook bij The Stitch Cottage!! Gezellig.

Just for the curious friends, a picture of my new project! I find it a little bit difficult to cut the blocks at the right size, because i'm used to work with little pieces and sewing by hand. But the result speaks for itself! (Though I say so myself):) Yet 16 blocks, with differnt sizes, to go!
Hey,Friday and Saturday street-fair at the Vlierboomstraat, and also at The Stitch Cottage!! Don't forget.

Hubertine

5 opmerkingen:

 1. Hoi Hubertine, Gezellige blog heb je! Dat wordt een hele mooie plattelands plaid, bijna zonde om te gaan gebruiken ;0)) Ik hou ook erg van rozenstofjes. Voor mij is het jammer dat de Stitchcottage verhuisd is naar Den Haag.Ik mis het winkeltje heel erg. Het was maar 15 min. met de auto...en nu wel ruim een uur. Ze hebben er echt supermooie stofjes. Veel patchplezier! Groetjes,Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal best een hele leuke plaid worden en wat mooi die rozenstofjes!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hubertine, gepuzzel zijn dit soort dingen toch. Ik weet nooit zo goed wanneer ik daar mee op moet houden. Het blijft in verschillende varianten leuk!!
  Succes met puzzelen.
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 'm zooo romantisch, ik zie er al helemaal een stokboordje en wijntje bij HiHi of ligt dat aan mij...Vooral doorgaan met puzzelen (zei ze met het accent van Barry Stevens) :0)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...