maandag 31 mei 2010

Cross and Crown

Eindelijk weer eens een blok af van mijn Blocks from the Past! Het heeft even geduurd, maar ja dat krijg je als je aan verschillende projecten werkt!! Maar ik geloof dat ik niet de enige ben ;-)
Als ik een blok af heb zoek ik altijd even op de naam van het blok op google. Je krijgt dan een beeld hoe andere het blok hebben gemaakt en/of wat de betekenis van het blok is, of waar het vandaan komt.

"Het kruis en kroon is een traditioneel Christelijk symbool, wat voorkomt in vele, met name RK, kerken. Het wordt vaak geïnterpreteerd als een symbool in de hemel te komen na de proeven in het leven." 
Bron: wikipedia

The Cross and Crown is a traditional Christian symbol (a cross passing through a crown), appearing in many churches (especially Roman Catholic), that has also been used in heraldry.It is often interpreted as symbolizing the reward in heaven (the crown) coming after the trials in this life (the cross).

Wat zal ik vandaag verder gaan doen? Mijn quiltbies afmaken, een nieuw blokje starten, mijn plattelands-plaid, nog een kussentje afmaken ( er liggen er nog 2), een stitchery naalden mapje verder oppakken? Kan niet kiezen! 
(en wat moet ik doen: boodschappen, fiets naar de fietsenmaker, strijken, administratie ..etc...etc...zucht zucht)

Tot later :)
Hubertine

3 opmerkingen:

  1. weet soms ook niet waaraan eerst beginnen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk je blokje af...eerst iets wat moet, dan kan je daarna iets leuks (zo gaat het bij mij meestal) :0)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...