vrijdag 30 april 2010

Mijn nieuwe doosje .....

 In de ochtend eindelijk weer eens gequilt. Pas vanmiddag, net als de rest van Nederland, naar de vrijmartkt op de Fred gegaan. Mijn GA en ik hadden allebei een doel. Hij was op zoek naar een ouderwetse handboor, (om ook echt te gebruiken als je ergens bent, waar geen stroom is!) en ik een mooi oud doos(-je). Het was behoorlijk druk.....maar gezellig.
Redelijk snel had ik mijn doosje gevonden, ondanks dat er veel kinderspul lag, en zie hier:

Nu nog niet op zijn mooist, maar met een beetje poetsen en wrijven, mooi vullen met lapjes stof, dan wordt het iets genoegelijks!


Wat wij ook super leuk vonden was dit tafereel:


Er was een stand met allemaal hoedjes en het stond er vol met allemaal dames die hoedjes stonden te passen. De hoedjes vlogen je om de oren, in alle maten en kleuren. Het was zo'n grappig gezicht. Nu ik dit hier zo zit te schrijven heb ik er een beetje spijt van dat ik ook niet een hoedje heb gekocht.
Maar goed, ondanks de regen in de ochtend toch een zonnige dag geworden. Nu maar weer even lekker wat sterren quilten.Oh ja.....de handboor is óók gelukt. Foto volgt. Allebei waren wij helemaal blij met onze aanwinsten voor totaal € 4,00!


1 opmerking:

  1. Wat leuk al die hoedjes, en dat doosje is helemaal leuk. Wij kunnen nooit genoeg mandjes en bakjes en doosjes hebben toch??

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...