zondag 24 februari 2013

De Beauties

Gisteren de top van de Temecula Quilt Co afgemaakt. Dat was even een leuk projectje tussendoor met de schitterende stoffen van Judie Rothermel. Vandaag ga ik m nog sandwichen en dan beland ie op de stapel "nog te quilten". Een geval van Jammer, maar het is niet anders. Eerst wil ik namelijk de Easy Street quilten. De Beauties moeten allemaal op hun beurt wachten.
Ik vind m zelf ook geslaagd, alleen heeft dit quiltje zo'n maat waarvan ik zeg "wat doe je er mee?" Ach, maakt ook niet uit; ik heb er met plezier aan gewerkt, en hij komt bij de rest van de kleine maatjes!
Hé look who's here? Knock knock......somebody home? No........laat mij maar lekker dutten.
En gistermiddag weer heerlijk onder het genot van een voetbalwedstrijd verder geklust aan mijn Jules!
Zo heerlijk om hiermee bezig te zijn. Stofjes uitzoeken en iedere keer wordt er weer een vogeltje, hartje, ster of iets anders geboren! 
Het is hier weer lekker vakantie, dus dit beeld zal ik deze week wel vaker zien. Een lekkere knorrende puberzoon onder een warme StoereMannenQuilt! Zelf noemt ie het powernapjes ;-)) Heerlijk toch?


Groetjes,
Hubertine

15 opmerkingen:

 1. Hij is hartstikke leuk geworden, de Temecula! Heerlijke kleurtjes, leuk patroon. Gewoon ophangen die quilt, volgens mij doet hij het harstikke leuk met Pasen straks, bosje narcissen eronder, gekleurde eitjes, helemaal leuk! Wat is het lekker rustig bij jou met al die slapende types op en onder quilts :-)! Geen wonder dat je lekker op kan schieten met al je projecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je Temecula leuk geworden, mooi met de streepjesrand aan de boven en onderkant. Geniet lekker van je Jules, wat een leuke lichte stof is dat trouwens, met die tekst/letters er op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is tie leuk met de "échte" stoffen! Ben toch ook gezwicht maar dan met stoffen uit de voorraad. Altijd een leuk maatje voor een huisdier toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wat istie mooi hè, ik ben er ook helemaal weg van. En het was erg leuk om te doen ! Heel herkenbaar, zo'n snorrende poes en puberzoon....'t is hier aan de orde van de dag.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk toch als er zo'n hele leuke Temecula op je ligt te wachten. Het kan slechter in het leven. Geniet ook een beetje van de vakantie van je zoon. Voordat je het weet is hij de deur uit. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi is je quilt geworden. Heerlijk een snorrende poes en een slapende zoon in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi is die. Mooie kleuren ook. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je quilt is prachtig geworden, erg mooi. Wie knort het hardst poes of zoon?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie top en je ster wordt ook weer erg mooi! Wat heerlijk die 'nappende' zoon en kater. Ja, wat wil je ook als je dat op of onder een quilt mag doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaja een powernap!
  Als je in ieder geval maar plezier gehad hebt aan het maken van de top. De rest is voor ooit of nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is je quiltje leuk geworden zeg.. En heerlijk zo'n slapende puberzoon. Die van mij gaat uitvliegen. De eerste in mijn huis. Is ook weer heel apart moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier rolde DS ook pas tegen twaalven zijn bed uit, heerlijk als ze zo lekker van hun vakantie genieten! Prachtige top en ja soms moeten dingen voorrang krijgen anders komt er nooit iets af! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie top. Heerlijk al die slapers, beide doen ze powernapjes volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi je tussendoor quiltje en ach op een tafeltje in de zomer.... Ehhh of zo iets.
  Ik begrijp dat je zoon niet altijd je blog volgt anders was er wel ingegrepen:) schattig hoor ja ze waren hier ook goed uitgeteld en moesten weer gevoerd worden helemaal dikke prima.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...