maandag 4 februari 2013

.........deze Kees!

Vorige week de strijk van vele weken weggewerkt, vandaag dus maar een ieniemieniestrijkje! JOEHOOEEE!!! (wél proberen bij te houden

Dan nog even een "To Do" lijstje afwerken, slechts 3 telefoontjes, waarvan 1 al gedaan, nog even langs het postkantoor en klaar is deze Kees!

Om verder te gaan met tal van projecten die er lopen. En waar er nog steeds nieuwe bijkomen! Kan je ook een quilt burn-out krijgen? Tis te hopen van niet, lijkt mij een drama!

Afgelopen zaterdag spontaan naar De Quilt Ster gereden. Een nieuw quiltwinkeltje en daar is deze Kees dan wel heel nieuwsgierig naar. En het was het ritje zeker waard. De weg naar Zeeland is ons natuurlijk niet vreemd, en het blijft ook erg mooi! Ik zou mij niet kunnen voorstellen om niet aan de kust te wonen.....
Het is niet echt goed te zien, maar dit was een hele plaatselijke bui op het water!
Uiteraard niet met lege handen naar huis. Dat is natuurlijk zó saai; een tasje gevuld met deze stofjes, om  de schattige blokjes te maken van deze site, de Temecula Quilt Co.
Nu hopperdepop snel dat lijstje afwerken, en ....oh ja.....me aankleden is misschien ook wel handig!
Zie je het voor je......in pyjama op sloffen bij het postkantoor.......

Groetjes,
Hubertine

16 opmerkingen:

 1. Nee ik zou me eerst aankleden als ik jou was. Dan hupperdepup het lijstje afwerken en dan lekker prullen. Ga ik ook doen.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lapjes. Straks lekker met je lapjes spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh ik zie dat je ook bent gevallen voor de sew along bij de temecula, oftewel de Temeculaquilt zoals ik m noem :-)
  Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk he, het winkeltje van Marcha, en prachtige stofjes. Ik woon ook aan de kust, maar de bossen zijn voor mij toch wel heel erg favoriet moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja die lijstjes komen heel bekend voor. Ik ben nu ook bezig mijn lijstje af te werken, maar dan ga ik gauw weer verder met de hartjes. Hele mooie lapjes heb je gekocht. Blijft leuk he? Fijne week. groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Hubertine, ik kom gezellig even bij je 'neuzen' en wat zie ik, je bent ook lekker op je Sientje de blokjes aan het naaien! Dat geeft deze quilt toch wel iets speciaals nietwaar! Lekker genieten van je lapjes, ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk Huub!
  Dat van die kust dat ken ik, heb toen ik 8 jaar lang in het midden van het land woonde onbewust en later bewust 'ik wil terug naar de kust' in mijn hoofd gehad...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mocht je willen, ik heb hier nog strijk liggen..
  Veel plezier met je nieuwe quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook nog wat overhemden om te strijken, dus als je behoefte voelt!! Grijns! Gave stofjes, groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Huub Leuk terug naar de kust. Daar was ik gisteren ook. De hele familie woont daar nog. Leuke stofjes joh. Neem je ze de vogende keer mee? Ga de site eerst bekijken. Mag ik nu. Alle jurkjes uh ik bedoel overhemden zijn gestreken. Hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuk project toch met die blokken..........

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze Kees zou geen Hubertine heten als ze niet zou gaan kijken en leuk speelgoed mee naar huis bracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo te lezen een wel besteed dagje wel of niet in pyama. Heerlijk wat blokjes onder de machiene. Freubel ze deze week groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het zou mode moeten worden.....allemaal in pyama over straat....lekker makkelijk en scheelt zoveel tijd! Mooie stofjes en mooie blokjes heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. In pyama over straat, wat zal je een bekijks hebben (lol) Leuke nieuwe blokjes ben je aan het maken, veel prikplezier. Fijne dag, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De winkel van Marcha zou ik ook nog graag eens willen bezoeken, maar dan niet in pyjama!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...