maandag 25 april 2011

Nantes - Pour l'amour du fil!!!

Morgen ga ik samen met Sandra naar Nantes!!! En om precies te zijn, we gaan naar Pour l'amour du Fil!!! Een internationale Quilttentoonstelling en beurs met allerlei te volgen workshops en classes van onder andere Lynette Anderson, Jan Patek, Yoko Saito, Mandy Shaw, Piece O'Cake en nog vele andere. Maar ook onze Liezbeth Gottschall en Els Feteris zijn er om hun lessen te geven!! Een echte happening. Wij hebben ons ingeschreven voor de lessen van Jan Patek, Bonnie Sullivan en op de valreep de laatste twee plekjes van Yoko Saito!!
Heel spannend, en ik ben benieuwd of ik met mijn nog jonge quilt ervaring mee kan doen!!!! Ik zal er in ieder geval weer wat bij leren!!

In de buurt van Nantes hebben we een charmant chambre d'hotes geboekt. Daar zullen we 's avonds moe in ons bedje kruipen! Ik hoop dat er de gelegenheid is om een blogje te schrijven zodat ik jullie op de hoogte kan houden. Zo niet dan komt er uiteraard een verslag en foto's nadat we terug zijn!!

En wellicht dat het jullie is opgevallen, maar door dat de tijd te snel gaat, en er ook het e.e.a. voorbereid moest worden is er even geen Friendship Sampler blokje.........maar dat wordt zeker ingehaald!!!

Salutations,
Hubertine

8 opmerkingen:

 1. Bofferds! Veel plezier, ik blijf volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat spannend, vooral de workshop van Yoko.
  Veel foto's maken hoor en heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk voor jullie!! Ik wacht smachtend op jullie verslag en de foto's.
  Geniet ze, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeee, BOFFERTS!! ik lees het graag hoor als jullie straks terug zijn, en dan van die leuke workshops scoren.........Goeie reis en behouden thuiskomst.

  Hartelijke groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik wou zeggen: wat een bofferds! Wat een heerlijk reisje, met zoveel leuke workshops, ik ben benieuwd. Heel veel plezier allebei!!!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héél veel plezier! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat gezellig zeg, dat jullie samen gaan. Heel veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier en vooral die lessen van Yoko daar ben ik jaloers op! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...