zondag 17 april 2011

En zo vliegt de tijd voorbij!

Alweer een week verder! En weer een blokje rijker!!
FriendShip Sampler no.7
Dit blokje heeft ongetwijfeld een naam, maar ik kan het niet zo snel vinden. Ik weet wel dat tijdens de Quilts & Breeuwen tentoonstelling/beurs, ik met de nieuwe Moda serie "Faith" ter plekke dit blokje heb zitten maken. En het was zo'n leuk blokje dat ik hem maar een plaatsje in de FS Sampler heb gegeven. 
Je kan er zo veel kanten mee op, dat je bijna wel een een project kan maken met alleen dit blok! (een idee?) Ik heb al een kleine preview gezien hoe Sandra hem gemaakt heeft, en die is heel anders! Zo leuk!!!!


Nadat ik dit blokje had afgemaakt, heb ik eindelijk weer eens mijn quilt-project opgepakt. Het lag een beetje stil omdat ik niet goed wist met welk patroon ik het moest quilten. Het laatste plan was toch maar weer rechte banen. Maar zeker was ik er niet van; uiteindelijk met Sandra er eens naar gekeken en besloten er toch wat meer siersels/bloemen/rondjes e.d. in te doen omdat het ook best wel grote effe vlakken heeft! Gistermiddag in het zonnetje zijn we weer van start gegaan!

En vandaag? Gaan we lekker verder want deze quilt Simply Gift heeft nog aardig wat meters om te quilten!!

Geniet van het mooie weer!!!!

Groetjes,
Hubertine

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stofjes heb je gebruikt voor het blokje. Zo vrolijk! Wat ziet je quiltwerk er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fleurige blokjes heb je al klaar. Ben zo benieuwd naar het geheel. En je blog ook al opgefrist voor de lente. Leuk. Veel quiltplezier. Ik hoop in de tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer zo'n leuk blokje erbij, geniet van je zondag en quilt ze.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze blokjes zijn weer zo anders, leuk! En het is al een heel rijtje zo 0:))
  Lekker quilten meid deze week op je loungebank, het wordt heerlijk lenteweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie blokken , ik ben wel heel nieuwsgierig hoe het resultaat eruit gaat zien, leuk zo'n proces met zijn tweetjes.......

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...