donderdag 10 februari 2011

Nog één nachtjes slapen......

en dan beginnen de Patchwork & Quiltdagen dit jaar op de locatie Expo Haarlemmermeer!  Maar dat is natuurlijk voor iedereen wel bekend! Ik heb er onwijze zin in!

En waar ik nu met name heel benieuwd naar ben zijn de quilts van Mariet Soethout. Er is één sampler van haar waar ik echt verliefd op ben! Ooit ga ik ook zoiets maken, maar dan met mijn eigen stempel!

Mariet's Sampler
Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de kunstwerken van Artfor12! Voor mij zal dat een eye-opener zijn voor wat betreft de gigantische mogelijkheden die je hebt met betrekking tot het verwerken cq. werken met, allerlei materialen in een bepaald thema!........Kortom ......ik ben heel nieuwsgierig!

Uiteraard zal ik zeker de wel bekende quilts van Ingrid willen zien en ook naar de overige tentoonstellingen ben ik benieuwd!

Nog één nachtje slapen.......hebben jullie je stevige stappers klaarstaan? alvast geld gepind? rugzak paraat? routeplanner of 9292OV geraadpleegd? Iets te drinken en eten voor de inwendige mens? lapjes stof voor waarbij je iets wil zoeken niet vergeten? Ben ik nog iets vergeten?........

Dan zie jullie daar!

Groetjes
Hubertine

10 opmerkingen:

 1. Gezellie Hubertine, was jij er nou zondag ook. Ik ben ik zo benieuwd naar Mariet Soethout ja, ik dacht toch even toen ik het foto,tje van jou op mijn blog zag dat je stiekem s,nachts aan deze quilt had gewerkt en dat tie nu af was.......hahahahah, leuk je weer te zien op de Expo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ook ik ben er morgen al bij! En ook ik sta te popelen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier op de Expo! Het geeft wel even een scheut van heimwee nu ik er niet bij kan zijn. Ik kijk dan ook uit naar foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat een prachtige reclame voor de beurs! Helaas ga ik er niet naar toe, maar als ik jouw verhaal zo lees, heb ik heel veel spijt. Ik wens je heel veel plezier en hoop dat je al die dingen kunt doen die je van plan bent! Fijn weekend! Groeten jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier op de expo! Je bent nog 1 ding vergeten: fototoestel (en opgeladen batterijen) in de aanslag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dát is een leuke uitdaging, om dit quilt te maken Hubertine. Veel plezier op de expo.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier morgen. Mij ga je er niet tegenkomen, ik ga zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zaterdag ben ik van de partij. Kaartje ligt al klaar, flesje water, veel zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel plezier morgen, en ik hoop je zondag ook te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alvast heel veel plezier - ik kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt!!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...