donderdag 3 februari 2011

Dagje Uylenburg!

Afgelopen maandag zijn we met onze Bee een dagje naar Uylenburg geweest! Wat een heerlijke dag was dat! Een hele dag aan de klus! Op deze locatie hadden we een zaaltje gehuurd van half tien tot half zes! Lunch en diner hebben we gegeten in het naastgelegen overheerlijke DuMidi. Iedereen kwam met tassen vol werkjes, groot, klein, lang, breed, bijna af of net begonnen! Van alles kwam er tevoorschijn, strijkijzers, strijkplanken, naaimachines daglichtlampen stapels tijdschriften laptop ......kortom een kleine volksverhuizing! Koffie, thee en cake stond klaar en snorren maar!
Zelf ben ik bezig geweest met mijn NinePatch Park Avenue quilt bezig geweest. Het project lag een beetje stil, maar nu ben ik weer een stuk verder. Ik moet ongeveer 45 ninepatch blokken hebben en 45 effen blokken, dan om en om aan elkaar, met binding, krijg ik een quilt van ongeveer 90" bij 99". Ik moet nu nog 12 ninepatch blokken maken. Dat is toch te overzien!  's Avonds heerlijk een kaasfondue gegeten ......en daarna moe maar voldaan naar huis!

Wat mij betreft doen we dit snel weer een keer!

Groetjes
Hubertine

7 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een heerlijk dagje. Het aantal dat je nog moet maken is goed te overzien, je bent al bijna klaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep dat lijkt me zo zalig,
  onze bee is telkens in dezelfde winkel en is dus moeilijk om zoiets te doen omdat er altijd mensen van andere cursussen even onverwachts binnen komen om een vraagje te stellen
  maar is misschien een ideetje om eens in een weekendje te doen

  knufje quiltingmieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er gaat niets boven zo'n dag he?! Geweldig, al die energie die dan rond zoemt, behalve het geluid van een naaimachine natuurlijk hihi! Een weekend klinkt ook niet verkeerd! Veel plezier met de nine-patches. Mooie dag vandaag, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk daagje Hubertine, en het is zo inspirerend met een stel dezelfde zielen. Ik vind een weekendje ook altijd erg leuk. Misschien moeten we er eens over denken met een klein groepje? Wij hebben het vorig jaar ook gedaan en het was super.

  Groetjes uit een winderig Rockanje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk dagje heb je gehad. Zulke dagen kunnen er niet voldoende zijn. Ze peppen je helemaal op en geven je bergen inspiratie. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke en gezellig dagje uit met de BEE.
  Je ninepatch park avenue quilt in wording klinkt leuk! Succes met maken

  En geniet nog lekker na van je dagje uit ;-)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige dag, zo te horen. Is altijd erg leuk om te zien wat er dan allemaal uit al die tassen komt zetten: ik herken het van bij mij op de bee. Succes met je Ninepatch Park Avenue quilt: ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...