zondag 16 januari 2011

Zondagochtend......

.....en alleen thuis! Na een drukke week is dat best heel erg lekker! De mannen zijn aan het sporten op het water en mijn meiske is hard aan het werk voor haar eindejaar's productie van haar Theater opleiding.
Deze week heb ik mijzelf getrakteerd op een paar nieuwe Civil War stofjes, zo prachtig! Uiteraard gescoord bij de The Stitch Cottage, en er zijn nog vele vele meer mooie nieuwe stoffen gearriveerd! Jullie moeten echt even een keer langskomen!! Uiteraard moest daar meteen wat mee gedaan worden.
Voilà!...... Een North Star!
Geen hoogdravend blokje, maar wel vlot klaar! Én op de naaimachine gemaakt, terwijl ik eigenlijk al het patchwork met de hand doe.
Daarnaast heb ik ook weer een blokje af van The Blocks from the Past (wel met de hand), leuk van kleur maar hij zit niet echt perfect in elkaar. Ook last van het puntjesvirus net als zij!  Besmettelijk? Dus misschien dat dit blokje nog een keer in de revisie gaat. Nu ik dit berichtje gepubliceerd zie en mijn foto aardig groot op te blazen is, ziet het er helemaal NIET uit! Dit is even " met de billen bloot"! en gaan we dit blokje spoedig overdoen!
Gentleman's fancy
En deze week ook weer een patroon ontvangen van Kathleen Tracy, uit de serie The American Schoolgirl Club!  The Almost Crazy Quilt en een patroon voor een Victorian Needle Case! Het ziet er weer super uit!

Wegens tijd gebrek heb ik de laatste tijd niet op alle door mij gevolgde blogs een berichtje achtergelaten, dat laat niet onverlet dat ik ze wel lees (soms even snel scan) en weer allerlei leuke dingen zie! Maar ik denk dat we daar allemaal wel eens last van hebben. Toch?

Ik ga mij maar eens aankleden.......máár eerst nog even een espressootje maken en met Terror Teun spelen!

ps weet iemand hoe ik kan voorkomen dat mijn foto's altijd zóóóóó groot te vergroten zijn!???

8 opmerkingen:

 1. Goeiemorgen! Heerlijk zo'n paar uurtjes voor jezelf. Prachtige stoffen en patroontje heb je gescoord! En v.w.b. de foto's; ik gebruik altijd Windows Live Writer (gratis te downloaden) en dan kun je je foto's zo groot publiceren als je zelf wilt. Misschien een idee? Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blokjes! Het frambozen (of zijn het bramen)lapje is zo mooi...qua kleur en plaatje...en he, even geen tijd om te reageren, dat hebben we allemaal wel eens hoor! Quiltgroetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, even tijd voor jezelf. Wie geniet daar nu niet van?! Lekker een bakkie thee/koffie en van mooie lapjes een paar prachtige blokjes maken. Oké, die ene moet je wel even overdoen misschien, maar dat mag de pret niet drukken, toch ?!! Fijne zondag! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat zijn we toch kritisch voor ons zelf he. Maar toch vind ik je blokje er keurig uit zien. HEEE tis handwerk hoor ;-) (een klein beetje scheef mag toch wel)
  En anders....oefening baart kunst.
  Succes met je "puntjes"

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie stofjes en mooie blokjes...enne ik ben het wel met Terray eens..het is handwerk....Leuk dat je ook met het Civil War project meedoet, ik ben al druk met applicatie van het derde, heel bewerkelijke, blok bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. piep, mooie stofjes en blokjes, en ja de puntjes een moeilijkheid op zich he

  knuf quiltingmieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik Irfanview om mijn foto's te verkleinen voordat ik ze op mijn blog plaats!
  Mooie stofjes ;-). Ik kwam met allemaal creme stofjes thuis uit dezelfde winkel, hoe kan dat toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker is dat he, om af en toe helemaal het rijk alleen te hebben. Ik zie dat jij ook al met het "puntjesvirus" besmet bent. Het allerbelangrijkste is: als je er zelf tevreden over en blij mee bent, dan is het prima. En je hebt weer mooie stoffen aangeschaft. Het nieuwe/laatste patroon van Kathleen Tracy had ik gisteren ook in de bus liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...