vrijdag 28 januari 2011

De Quilt en Zo!

 

Eindelijk..........ik heb hem ook! De Quilt en Zo! Overal om mij heen las en zag ik al previews van de Swap! Leuk om je eigen product met je naam erin te zien staan! En ook om die van de andere "swappers" te zien! Volgende keer weer?!

Enige tijd geleden heb ik deze jelly roll gekocht, geïnspireerd door deze foto van dit blog. Ik vind de kleurencombinatie bruin/blauw altijd erg mooi! Misschien dat ik dit weekend gewoon eens achter de naaimachine ga zitten en de stroken in- en aan elkaar ga zetten. Geen idee wat het zal worden......
Niet echt mijn stijl, ik laat mij altijd wel graag leiden door een patroon of iets dergelijks.

En dan ná het weekend...........maandag een Bee-dag! De hele dag naar Buitengoed Uylenburg te Delft, waar we de hele dag kunnen patchen, quilten, freubelen, kletsen etc etc. s'Middags een lunch en 's avonds diner! Dit weekend maar eens bedenken waar ik aan ga klussen!
En dinsdag de cursus "Scherpe puntjes" van Jacqueline de Jonge bij The Stitch Cottage!
Ik heb daar al een heel mooi stofje voor in gedachten.....een zwarte rozen stof in combinatie met de rood/roze kleur van de roos. Ik had 'm al gezien bij Sandra en was er meteen verliefd op maar had er (nog) geen bestemming voor. Ben benieuwd hoe dat gaat worden!

Jullie worden op de hoogte gehouden, ..nu moet ik als héél snel aan de slag!

Groetjes,
Hubertine


7 opmerkingen:

 1. Dat belooft veel leuks voor de komende dagen; een Buitengoed, een leuke cursus. Ook nog eens aan de slag, zomaar zonder patroon, met leuke stof. Veel plezier.
  Die swap heb ik ook op verschillende logs voorbij zien komen. Goed bewaren je tijdschrift.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook zo'n zin in maandag! En dan dinsdag ook nog Jacqueline, jouw week komt wel goed!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, een BEE dag op een landgoed, kom daar maar eens om, niet gek zoiets! ik zal het ook eens voorstellen op de BEE bij ons ((....Die puntjesdag zou ook beslist wat voor mij zijn, beetje ver, maar ik zou me zo opgeven. En die jellyrol, mooi joh, ik heb er ook één, vind ze best moeilijk verwerken, toevallig gisteren eens een boek ingekeken voor een ideetje, ik zag laast wel een poststampquilt gemaakt van een jellyol, allemaal blokjes van 2.5 x 2.5 van de rol gesneden, en daartussen allemaal lichte blokjes van één stof en maat, vond ik erg leuk.

  Goed weekend! Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi toch, die bruinen en die blauwen van je Jellyroll, eens ga ik van die kleuren toch ook eens een quilt maken. Leuk, je speldenkussen, ik dacht al dat ik de enige was die een blad thuisgestuurd had gekregen van Tineke, blij te lezen dat jij er ook één hebt. Goed, dat je hem nog niet gekocht had, zoals ik. Leuk, een bee op een landgoed, kun je er niet een paar daagjes blijven...lol?
  Veel plezier.

  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om te kwijlen die Jelly rol van Moda, ben benieuwd wat je ervan gaat maken, dus wel laten zien hoor!!

  Wat een leuke "uitjes" heb je in t vooruitzicht. Het weekend kan voor jou denk ik niet snel genoeg om zijn ;-)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat zijn leuke vooruitzichten voor volgende week! en een leuke jelly roll! benieuwd wat je ervan gaat fabriceren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke dagen heb je voor de boeg. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...