vrijdag 15 oktober 2010

Handwerkbeurs.......

Vandaag op de handwerkbeurs Sandra geholpen in haar oergezellige stand! Nr. 76. Als ik jullie was zou ik zeker langsgaan. Zien jullie die mooi herfstquilt daarachter hangen.....?
En als jullie de SFC-quilt live willen zien moet je morgen maar kijken op de beurs bij de stand van de The Stitch Cottage, want hij hangt daar :)....hij is echt héél mooi! Nu ga ik nog snel blok3 downloaden.

Vannacht om ca. 02.00 DD ophalen van haar reis naar Andalusië....pffff...niet vergeten mijn wekkertje te zetten, want ook meisjes van 16 vinden het nog steeds leuk als hun papa of mama hun staan op te wachten. Nu zeker! We werden vanochtend vroeg gebeld dat ze bij het uitgaan gisteravond in glas is gaan staan (dwars door haar NIEUWE Uggs heen) en dat ze in het ziekenhuis is gehecht......de zielepiet! 
Dus straks lekker knuffelen!  Dan hopelijk nog wat uurtjes slaap en dan morgen nog een gezellige beursdag! Wellicht tot daar!

Ik kan het niet laten! Hier komt er dan nog eentje:
wat een heerlijk prullenmandje.......

Groetjes en fijn weekend!

9 opmerkingen:

 1. Charlotte ook een knuffel van mij en morgen nog een gezellig dagje op de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wekkertje maar aan en Teuntje uit.
  In glas staan is een stuk minder, bah.
  Veel plezier op de beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met wakker worden om 2 uur: je beloning is in ieder geval dat je je dochter nu zelfs extra mag knuffelen. Hopelijk komt het goed met haar voet. En geweldig: al die dingen waar je als kat in kunt klimmen en speels vanuit omhoog kunt kijken! Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dag is dat geweest op de beurs joh, ik ben dit jaar niet geweest, had al mijn geld al bij Dorry uit gegeven.....

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig hè, met Sandra in één stand... ik kan het weten! Hadden jullie het druk? En... ook aan de hoooked zpagetti of heb je je kunnen beheersen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De stand van Sandra zag er gezellig uit! Heb je zelf nog iets gekocht op de beurs?
  Wat vervelend van je dochter zeg! Ik hoop dat het herstel een beetje meevalt.
  Nog een leuke dag vandaag in de Ahoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er gezellig uit, die stand van Sandra. En wat een dotje, jouw poes zo in de prullenbak. Ik hoop dat de schade van het glas in de voet van je dochter meevalt, ik zou het wel goed in de gaten houden als ik jou was, ze zou niet de eerste zijn bij wie er toch nog wat in blijkt te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me erg leuk, zo'n dag op de beurs, en wat een prachtige stand. Heerlijk om je dochter weer terug te zien. Geniet ervan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je op de beurs geholpen hebt. Jammer dat ik niet de kans had om je even gedag te zeggen. Misschien volgend jaar, op andere beurzen?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...