zondag 10 oktober 2010

10-10-10

Wat gaat de tijd toch snel, en we hebben vandaag weer zo'n leuke datum. Zullen er veel stelletjes trouwen vandaag? Kan dat op zondag? Vast wel op deze zondag!

Wat ga ik doen vandaag? Ik hoop niet veel. Hebben best een rare week achter de rug. Mijn schoonmoeder is overleden, en in verband met DD haar vertrek met school voor haar culturele reis naar Andalusia hebben we vrijdag de begrafenis gehad. Héél mooi en heel besloten. Het was een mooie dag.

Echt veel heb ik niet gequilt, gepatcht maar ik heb wel het eerste SFC blok af. Althans hij was af, maar ik heb er een kleine aanpassing opgemaakt, en die is bijna klaar. Vond 'm daarna iets "voller"! Mijn streven is vandaag ook aan blok twee te beginnen!

Vanmiddag ga ik mijn meissie naar de bus brengen en dan moeten we het een weekje zonder haar doen! Maar ach,.... aangezien de tijd voorbij vliegt zullen we dat ook wel overleven. Gisteren zijn we in ieder geval samen gezellig naar de stad geweest. En zij heeft haar slag geslagen.....een nieuwe spijkerbroek én nieuwe Uggs. Uggs schitterend ingepakt, tas met een mooie strik! En raad eens wie dat ook heel boeiend vond......
Tot snel weer!

8 opmerkingen:

 1. Mooi is je eerste blok geworden. Succes met het tweede blok.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder. Fijn dat je erop kunt terug kijken als "een mooie dag". Sterkte, zo zonder je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder, heel veel sterkte toegewenst de komende tijd. Je zult je dochter zeker wel gaan missen denk ik... Mooie stitchery heb je gemaakt! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder. Dan sta je gelijk weer even stil bij 'het leven' Jouw DD zal een heerlijke week hebben in Spanje, wat een bofkont. Succes met de SFC!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je eerste blokje is prachtig geworden en inderdaad voller. Heel mooi!
  Sterkte met het missen van je meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder! Wat is het blokje mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. M'n deelneming met het overlijden van je schoonma!
  Mooi stitchery blok heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte bij het verlies van je schoonmoeder..
  je blokje is leuk. Ook ik moet nog aan mijn tweede beginnen...en zag net al nummertje drie! Ik loop achterrrrr. Quiltgroetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...