zondag 17 maart 2013

Vorig week....

....heb ik heerlijk met mijn Lotte-kind een dagje Leiden gedaan. Cadeau gekocht voor haar verjaardag en een cadeau gekocht voor mijn verjaardag. Jajaja...wij zijn allebei in maart, een week na elkaar, jarig. Natuurlijk moesten we ook even ergens een lekker bakje koffie met een lekkere zoete snack nuttigen!! Een heerlijk tentje "Roos" waar de taarten zelf gebakken worden. Smullen maar!!

Maandag ben ik begonnen op mijn nieuwe werk. Na ca.1,5 jaar een time-out te hebben genomen, heb ik er weer heel veel zin in. Toch heb ik ook wel iets quilterigs gedaan.......zoals je hebt kunnen lezen bij Phyllis, de andere FeatherGirl, hebben we weer geklust aan onze FW projecten. En zoals het bij goed dagje naaien hoort ......ben ik helemaal vergeten foto's te maken.
Omdat ik mijn FeatherWeight Quilt anders in elkaar ga zetten dan eerst bedacht, heb ik minder blokken nodig. Dit houdt in dat ik mijn FWQ al in elkaar kan zetten. Later zal ik wat meer foto's laten zien.

Groetjes,
Hubertine & Teun

17 opmerkingen:

 1. 'Roos', dat ziet er goed uit, moet ik volgende keer wanneer ik in Leiden ben ook naartoe! Ja, je schiet nu wel heel snel op met je FW quilt, met die rose blokken ertussen, maar het wordt wel heel kek. Het wordt nog aanpoten voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes op je nieuwe werk !
  Na 2 dagen beurs vanuit mijn werk zou ik nu het liefst in de positie van je leuke poes gaan liggen...lol...maar het huishouden wacht...bleh...
  Fijne zondag Sis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yummm,lekkere taartjes.... Mooie foto van Teun ook. Heeft hij een eigen bed?? Zie ik dat goed?? Je zou er zo naast kruipen he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige quilt. Heb hem net 'gepint' voor 'ooit!'. Fijne zondag en veel plezier op je nieuwe werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je dat je weer gaat werken.

  gr.Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja en als jullie de volgende keer naar Leiden gaan komen jullie toch bij mij op de 11e een bakkie doen. Kan je van bovenaf eens zien hoe mooi Leiden is. Heel veel succes met je nieuwe job. Van watnik gehoord heb (en ken) zal het zeker een enerverende baan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig zo'n dagje uit. Veel succes met je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefelicteerd met een jaartje erbij! Lekkere gebakjes en hoe gezellig om met je dochter op pad te zijn. En fijn voor je dat je weer buitenhuis aan de slag kan en kunt! Kan je ze daarna weer lekker gebruiken om hele leuke quiltspulletjes te kopen we moeten de economie wel aan de gang houden toch! Nou een fijne zondagavond nog en een too week groet cárina
  Ps en mooie quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Succes met je nieuwe werk!!! En gefeliciteerd met verjaardag van dochter en jezelf.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met jullie beider verjaardagen. Die taarten zien er heerlijk uit! Fijn dat je nu echt begonnen bent, ben heel benieuwd hoe het je bevalt.
  Wel minder tijd om te quilten natuurlijk maar weer een extra'tje voor lapjes, altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig eropuit en natuurlijk gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Je quilt wordt erg mooi en succes met je nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig dat je een dagje samen met je dochter op pad geweest bent, en natuurlijk hoort daar taart bij! Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is al een veelbelovend plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er lekker uit! Van harte vast! En ook heel veel succes en plezier op je nieuwe werk! We gaan je wel missen bij de Bee! Je komt vast wel een keertje vertellen van je avonturen op het werk. Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk toch om vast een voorschot op de verjaardagen te nemen. Dat kan eigenlijk niet vaak genoeg.
  Succes met de werkzaamheden.
  Quilt gaat er goed uitzien met deze kleur er tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. veel plesier op je nieuwe werk.........

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...