zondag 18 november 2012

Een zondag in november


Zondagochtend om 7.00 de wekker! Toch wel vroeg.....maar de mannen moeten de deur uit. Er staat namelijk een zeilwedstrijd gepland. Een een hele dag zijn zij daar mee bezig. Schip klaar maken, overige bemanningsleden opwachten, palaver, strategie bepalen en dan gewoon gaan! Niets voor mij, die wedstrijden. Gedrang van die boten om als eerste over die startlijn te zeilen, de beste positie ten opzichte van de wind, je indringen, en jullie begrijpen er zit geen rem op zo'n boot. Te stresserig voor mij. Ik zou iedereen voor laten gaan, maar ja vergeet dan je wedstrijd maar. 
Dus in dit geval.......moeders blijft lekker thuis en heeft beloofd de haard en kaarsjes aan te hebben en het eten klaar te hebben staan als de familie thuis komt vanavond! Nou dat lukt mij wel, het is nu 8.15 en het eten is voorbereid, de kaarsjes en haard staan klaar om aangestoken te worden.........zelfs de wasmachine draait al.......wat zal ik de rest van de dag eens gaan doen?
Werken aan mijn Jules? Blok 6 is nu af en ben begonnen aan blok 4! Huh.....ja die had ik overgeslagen omdat ik in Houston op zoek zou gaan naar schapenwolletjes. Dat is gelukt bij Primitive Gatherings. Ik kan ook verder met mijn FW quilt, lekker achter mijn featherweight, en ik heb er nu een inch voetje op (ook uit H).
Ook een mogelijkheid om in plaats van mee te doen aan de Easy Street mysterie quilt van Bonnie Hunter, mijn lang geleden begonnen NinePatch Park Avenue quilt  uit de mottenballen te halen. Of lekker op de bank te gaan borduren. Nieuw begonnen borduurproject van Little House Needleworks.
Er zijn (te) veel mogelijkheden........ik ga gauw beslissen! Anders is de dag alweer voorbij met lummelen!

Groetjes,
Hubertine

16 opmerkingen:

 1. Ik merk het al. Je hebt een heerlijke dag met handwerk voor je. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brrr lijkt me koud om nu op het water te zijn...dan liever bij de kachel..met een lekkere handwerkdag voor de boeg....Geniet er lekker van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne dag! Geniet er van. Ik had gisteren zo'n dag en je hebt gelijk, met al dat denken over wat je wilt gaan doen, vliegt de tijd en voor je het weet heb je nog niks gedaan......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n dag voor jezelf terwijl de mannen zich ook prima zullen vermaken! Ziet er allemaal erg aantrekkelijk uit, dat borduurwerk vind ik echt gaaf! Veel plezier met welke steekjes ook! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt als een heerlijke zondag. Geniet ervan.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er goed uit, je hebt veel keuze bij allemaal mooie projecten. En zeilen. Helemaal geweldig is dat. Geniet van je dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker he, zo nu en dan een dagje alleen?! Een uurtje dit, een uurtje dat, boterhammetje, uurtje dat, uurtje dit, kopje thee...... heerlijk! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd waar je voor gekozen hebt. Het zijn allemaal erg leuke projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk huis en haard voor jezelf en ook zoveel om uit te kiezen.
  Ik hoop dat je ook van het zonnetje genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat noem ik een top dagje lekker zelf alles bepalen maar wel tot actie overgaan anders is de dag zomaar op! Lijkt me wel leuk dat zeilen hmmmm had ik ook wel willen doen oo zon dag. Nou groetjes we zien wel wat je hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk, zo'n dag! Maar hè, doe toch mee met Bonnie, leek me zo gezellig! Het wordt een gemakkelijke! Dan doe je toch de helft, net als ik ;-).... Gewoon omdat het zo gezellig is... He, toe nou

  Ach, kan ik je niet overhalen? Jammer, maar dat respecteren we uiteraard ;-)... Met verschillende projecten is het nog steeds gezellig treffen LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk lange creadag zul jij gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijk luxe-probleem Hubertine. Zo'n dag waarop je slechts hoeft te kiezen uit héél veel leuks! Zo hadden jullie allen een mooie dag? Hebben ze trouwens gewonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk zo'n dag! En hebben ze gewonnen??

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie werkjes heb je toch !!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...