donderdag 5 juli 2012

The Feather's

Gisteren weer een gezellig Feathergirl dagje gehad!! Om 9.45 op de stoep bij Phyllis met mijn heerlijke zwarte koffertje met daarin mijn BlackBeauty! Ik geloof niet dat ik hier eerder heb vermeld dat ook mijn FW een naam heeft. (dat schijnt toch wel te horen :)) Bij deze: Black Beauty! Moet ik het nog verklaren? Het lijkt mij duidelijk (precies......die meisjes-serie uit de jaren 70!).
Allereerst een hartverwarmend welkom door Whopper, hij verdiende echt een totale body scrub, was er een lekker bakje espresso in het zonnetje!

Uiteraard de hele dag niet bedacht dat het wel leuk zou zijn om een foto te maken, ik laat het aan jullie fantasie over te bedenken hoe lekker wij daar zaten!! Uiteindelijk de machientjes maar weer eens naast elkaar geplaatst en gaan.......
En hoe staat het nu eigenlijk met de blokken? Jawel, er is productie gedraaid, hier zijn de volgende vier:Ik maak een afwisseling van licht en donker bruine achtergrond, en dan per blok vier verschillende stofjes rood, blauw, groen, etc etc. Ik kom er wel achter dat vier verschillende stofjes veel is om te afwisselen. Ik ga misschien dat wat variëren in twee stofjes! We zullen wel zien, het zal toch ook wel wat scrappy worden. Anders wordt het een hele brave quilt (past natuurlijk wel bij mij ;-))!!

Tussendoor een heerlijk broodje met een koel sjuutje wederom in de tuin, en daarna weer verder, en kijk.....dit is er tot nu toe gemaakt aan de FeatherweigtQuilt...............
Niet slecht hè? 
Om een uurtje of drie het Lotte-kind opgehaald in Leiden; ik had haar bijna drie weken niet gezien, dus een ritje Leiden had ik er wel voor over. Een lekker mama-verwennerijtje! En 's avonds weer eens met zijn vieren gegeten. Nu zijn de kiddies boven aan het chillen; maar dat is niet erg, het geeft zo'n lekker gevoel dat ze thuis zijn........!!!!!!! En die pizza-resten in de keuken.....? Die ruim ik dan toch gewoon weer even op?

Groetjes,
Hubertine

9 opmerkingen:

 1. Mooie blokken Hubertine. Geniet gewoon van je kids....... zo leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto van Phyllis en jou * U * ......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blokken, en wat leuk dat jullie dit samen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig om weer samen thuis te zijn. De top wordt mooi!...en dit is pas het begin :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blokken, ik zou ze scrappy (met 4 verschillende stoffen) houden, dan is er meer te kijken aan de quilt voor mijn gevoel. Maar ja, het is mijn quilt niet ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie blokken, prachtig gedaan
  lieve groetjes, vero

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige blokken als resultaat van een gezellig dagje zo te lezen. Wat een leuke foto van jullie beiden boven aan je blog, had jullie niet herkend.....hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt als een super dag met hele mooie blokken als resultaat

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...