zondag 18 december 2011

Düsseldorf

Vorige week ben ik met mijn DH een weekendje naar Düsseldorf geweest! Een heerlijk gezellig weekendje! Het was er alleen belachelijk druk, niet te geloven hoeveel mensen ik daar bij elkaar heb gezien. Je stond overal voor in de rij, in de rij voor iets te drinken, in de rij om überhaupt over te steken, in de rij om ergens naar binnen te kunnen, en weer in de rij om naar buiten te kunnen.....in de rij om iets te kunnen zien.......laat staan om bij een kassa te komen. En natuurlijk s'avonds ook in de rij om iets te eten. Kortom het werd daarom wel een goedkoop weekendje, niets gekocht (in Düsseldorf)! We zijn echt allerlei zijstraatjes in gevlucht, en hebben lekker op de Königsallee gewandeld, daar was het minder  
druk.....o)
Maar zaterdag vóór wij ons in het strijdgevoel wierpen zijn we eerst langs The Log Cabin gereden!! Een heel gezellige mooie quiltwinkel in Hillensberg. Natuurlijk heb ik wat stofjes gekocht, van de serie Luna Notte. Geen nieuwe serie van Moda maar een aanvulling voor "ooit" !!!!
Zondag hebben we een tweede poging gedaan om iets van Düsseldorf te zien. We hebben toen even op een Kerstmarktje een gluhwein gedronken. Maar ik had mij er meer van voorgesteld.....helaas die Kerstmarktjes stelt niet veel voor. Maar dat heeft de pret niet minder gemaakt; door die drukte en het hilarische ervan hadden wij eigenlijk enorme lol, en hebben we ons vergaapt aan al die mensen die serieus probeerde te shoppen!! Een wandelingetje langs de Rijn en vervolgens op tijd weer naar huis gereden. En uiteraard even genieten van de maximum-loze-snelheid op de Duitse snelweg!!

Inmiddels zijn we druk bezig met de Kerstvoorbereidingen. Cadeautjes kopen en het verzinnen en samenstellen van het Kerstdiner. De tijd vliegt voorbij! 

Groetjes, 
Hubertine

6 opmerkingen:

 1. Ja dat is ook geen doen daar te shoppen nu! Ik ben blij dat ik alles op het gemak heb gedaan, het was doodstil in de Makro afgelopen week 's avonds, DS mee voor het betere sjouwwerk en we stonden zo weer buiten! Nu nog wel verzinnen wat we in de kalkoen gaan stoppen! Fijne, gezellige week.
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een weekendje weg in deze tijd is altijd leuk. Jammer van de drukte maar dat was het in Brugge ook.
  The Log Cabin is een leuke winkel he? Te lang niet geweest.
  Succes met de voorbereidingen voor kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was nou maar gewoon naar de kerstmarkt bij de quilthoeve gekomen (lol) daar stond je dan wel in de rij voor de stofjes, maar die heb je vast genoeg, de andere kramen waren vreselijk leuk! Hee, sucses met je kerstvoorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geniet van je stofjes, altijd leuk, ben nog nooit bij de log cabin geweest. Klinkt als een leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat druk, was London ook vorige week, een gekkenhuis:)
  De logcabin ziet er ontzettend leuk uit, ziet er leuk uit:))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja het is altijd heel druk om deze tijd. Maar als je alleen om te kijken gaat ook wel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...