woensdag 7 december 2011

Bezoekje bij mijn dochter!!


Gisteren ben ik bij mijn Lotteke in Leiden geweest. In de ochtend had zij nog een studieverplichting, maar vanaf 12.00 was zij vrij. Eerst hebben we bij haar in huis lekker een bak thee naar binnen geslobberd, ondertussen geluisterd naar alle leuke, lieve, stouten, ondeugende en vooral ook grappige verhalen. Je maakt wat mee als student, lid van een vereniging!!! (bijvoorbeeld dat de fusie is ondergespoten met een poeder-brandblusser) Zij leeft op het moment in een soort rollercoaster, de indrukken en de gebeurtenissen volgen elkaar maar op!!! Indrukwekkend! Ik ben ook heel trots op haar hoe ze het doet, en hoe ze haar beslissingen neemt en hoe zij haar prioriteiten stelt tussen het verenigingsleven en haar studie. 

We hebben heerlijk geluncht bij Bagel & Beans!!
Daarna nog lekker rondgelopen, tussen de buien door!!! En natuurlijk even langs Mol en de Groot, een heel authentiek fournituren-zaakje! Vol met lintjes, bolletjes wol, scharen, naalden, speltjes, ritsen, knopen en nog véél,véél,véél meer!!!
 
Vervolgens de Xenos ingedoken om wat kerstversiering te kopen voor in haar huis. Zie hier het resultaat en let op het detail......de piek, het uiltje van Minerva!
Ik moest nog wat opbergdoosjes hebben voor al mijn 1,5" en 2" stroken.....
Daarna weer naar huis en 's avonds......... niets gedaan! Had even niet de puf. Eigenlijk gewoon op de bank in slaap gevallen. Best wel frustrerend als je zoveel nog wil doen!! Dus......dat gaan we vandaag dan maar doen. Nog ca.70 half-square-triangle's.........voor de Orca Bay.

Geen getreuzel vandaag!!
Groetjes,
Hubertine

14 opmerkingen:

 1. Zo heb je niets, zo heb je zomaar een aantal dozen met stroken ;-).
  Ik zei het toch... gewoon ergens beginnen en wat is er dan beter dan een mysterie van Bonnie???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dagje qualitytime met je dochter. Leuk om te zien hoe ze echt voor zichzelf kunnen zorgen en heel goed weten wat ze willen. Och na zoveel genieten mag je best een tukkie doen!!!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch het belangrijkste. Tijd door brengen met familie, in dit geval je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk dagje heb je gehad, en het is toch heerlijk om af en toe een klein dutje te kunnen doen, dan heb je meteen weer meer energie, voor wat je wou gaan doen
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijke dag! Dat fourniturenwinkeltje lijkt me erg leuk om een keer te bezoeken, heerlijk zo'n ouderwets winkeltje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n dagje met je dochter en je hebt ook leuke dingen op de kop getikt! Geniet er vandaag maar van , groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd gezellig een dagje met je dochter. Ik had je wel tegen kunnen komen gisteren. Ik werk in Leiden en ga in de lunchpauze altijd even 'de stad' in. Kom dan altijd langs Mol en de Groot, heerlijk winkeltje hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk he zo'n dochtermiddagje en een gaaf kerstboompje. Na zo'n leuke middag is het heerlijk slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat beschrijf je dit toch weer leuk.Kan er zo echt van meegenieten
  Yoke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is een leuk dagje uit samen met de uithuizige dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig met een dochter-student op stap! Geen wonder dat je moe was!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Top dag zo met je docher echt genieten ja ze worden groot. Groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Altijd leuk, een bezoekje aan Leiden. Die Bagels and Beans herken ik wel, daar heb ik ook al wel eens iets gegeten. En opbergdoosjes komen altijd van pas.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...