zondag 12 juni 2011

Blok 11 en 12!!

Enigszins verlaat maar..........may I present to you, block 11 and block 12?!?!
Blokje nummer 11 was mijn laatste blokje om te verzinnen. Niet eenvoudig als je bent omringd met zovéél blok-ideeën.... maar mijn keus is uiteindelijk gevallen...Hovering Hawks...mede doordat ik de stofkeuze eigenlijk al had bepaald en dit blokje daar goed bijpast.

Zo gezegd zo gedaan......

Blok 12 kwam van Sandra!! Nee....dat is uiteindelijk niet zo! Haar idee was "het laatste blokje doen we ieder een eigen idee" Hopa, weer in de denktank....pffff......plop... en daar was het idee......gewoon simpel een ster maar dan alleen met driehoekjes! En zie hier het resultaat! Dit geeft nu een totaal van 12 blokken van 6".
Het is nu de bedoeling dat we in de zomervakantie de sampler verder afmaken! Dus,.... al dan niet met shashings, met of zonder hoekblokjes, met of zonder rand, dan achterkant en quilten.......
.......en dan hebben we twee quilts, gemaakt met dezelfde Jo Morton stoffenserie met 11 gelijken blokken maar.....ooohhhhh......wat zullen ze verschillend zijn! Ben héél benieuwd! Maar nog genoeg werk aan de winkel!

Groetjes,
Hubertine

7 opmerkingen:

 1. mooi die blokken en ben benieuwd naar de afwerking

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk oud lapje gaat dit worden...die Jo Morton lapjes blijven leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sfeervolle kleuren Hubertine, mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yoehoe, het ei is gelegd; de blokken zijn af! Succes met het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk geworden joh, ik ben weg van de stoffen van Jo Morton, zo warm van kleur, benieuwd wat je doet met de sashings.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat de blokken nu klaar zijn. Ik ben benieuwd hoe je ze aan elkaar gaat zetten (en natuurlijk hoe de beide quilts eruit zullen zien) Veel plezier met het aan elkaar zetten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...