maandag 7 maart 2011

Naald en Draaddag 5 maart 2011

Wat een gezellige zaterdag heb ik gehad! Mijn eerste naald en draaddag stond op het programma. Ik had met Jeannet afgesproken haar daar te ontmoeten! Ruim op tijd vertrokken naar Heenvliet. Wat een schattig plaatsje is dat. Een romantisch kerkje, een idyllisch pleintje en twee mooie winkels!
Bij binnenkomst kon je je meegenomen eigen voorjaarswerkje, quiltje , borduurwerkje  neerzetten/ophangen en dan kon je met stemmen van het publiek een prijsje winnen. En je raad het nooit........bij haar moet je maar eens lezen hoe dat is afgelopen.....!!!!
Vervolgens kon je bij Els van Bobbin en bij Liezbeth van CrownStitches lekker rondneuzen. Tevens kon je bij hun een borduur/stitch pakketje kopen waarmee dan 's middags een workshopje werd gegeven. Inmiddels was iedereen neergestreken, koffie en thee gepakt, en was het een kakofonie van dames-geleuter! Sommige, zoals ik, waren er voor het eerst en andere waren duidelijk al oudgediende, en was voor hun een weerzien van gelijkgestemde!
Ik zat aan tafel met Jeannet, Jeanne (moeder) en Cisca (dochter), voor mij twee nieuwe gezichten, maar zulke lieverds! Het was reuzegezellig, alsof we elkaar al jaren kende! Tussen de middag zijn we even het dorpje doorgelopen naar de twee leuke winkels, een bloemenwinkel en een cadeauwinkeltje! Ik heb mij ingehouden, maar de andere dames hebben zich laten verleiden tot aankoop van .....jawel.....nog meer mooie opbergdoosjes! Ik kon mijn de verleiding goed voorstellen!
Een mooi palet van bloemen
Het Cadeau winkeltje in Heenvliet
Om 15.00 was het gedaan met de pret, en gingen we allemaal weer huiswaarts. Het was een gezellige dag! 19 november 2011 de volgende Naald en Draaddag!

Groetjes,
Hubertine

4 opmerkingen:

 1. Ja, het was een leuke dag Hubertine, en ik ben blij met mijn dozen, alhoewel ik er dus nog geen goed plekje voor heb.....ze staan voorlopig op een kast.En wat je zegt over C en J...dat is nou precies het gevoel wat ik er ook altijd bij heb, zulke lieve mensen!
  Geniet nog van het zonnetje joh, ga eens wandelen langs het strand...hahaha

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik had bij haar ook al het verslag gelezen. Jullie hebben een heerlijke dag gehad waar je weer even op kunt teren. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dag was dat weer! En wat een leuke cadeauwinkeltjes heb je toch vaak in kleine plaatsjes. Knap dat je niets gekocht hebt.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...