maandag 23 augustus 2010

Schoolhuisjes af, de school begint weer!De top is af! 
Wel een beetje gesmokkeld, hij is namelijk niet helemaal met de hand gemaakt. Ik kom er steeds meer achter dat, als ik alles met de hand wil doen, ik moet stoppen met mijn werk, of andere rigoureuze stappen moet ondernemen. Maar ja, dat is geen optie.....dus nu af en toe wat meer met de naaimachine doen? De schoolhuisjes zijn met de hand gedaan. De rijen aan elkaar deels met de hand, deels met de machine. Ik krijg namelijk met de machine niet altijd in één keer de punten goed op elkaar, en met de hand wel! Ik heb nu telkens één poging met de machine gedaan, en als het niet naar mijn zin zat, heb ik het uitgehaald en met de hand opnieuw gedaan! 

De schoolvakantie van mijn kiddies is nu voorbij. Vandaag schoolfoto's maken, roosters en boeken halen en weer kaften! Weet precies hoe dat gaat: "mam?" eehhm ja? "wil jij me helpen" uhhm, moet dat? ben zelf ook bezig...."maar, jij kan het zo goed!" hmmmm....... "doen we het samen! gezellig!" oké......zucht


Dus jullie weten wat ik aan het doen ben.....Het is ook wel gezellig en ik vind het ook wel wat nostalgisch hebben, maar het zijn er zovéél!ps hebben jullie de pincushingswap bij Jeannet al gezien? Ga maar snel kijken!


10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met deze leuke top! Fijn dat jij 'm intussen ook klaar hebt; ik heb 'm vorige week ook net gemaakt. Nu alleen nog quilten (alleen moet ik nog tussenvulling en achterkantstof halen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je quiltje is heel mooi geworden en heel toepasselijk!
  Succes met kaften ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig topje heb je weer gemaakt. Ze zijn zoooo leuk die kleine quiltjes.
  Succes met kaften. Ik vond het nooit een straf om de kinderen daarbij te helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeee, wat is tie keuk geworden !! welke wordt de volgende ? ik geloof dat Kathy volgende week de nieuwe patronen wil versturen....ik heb net de mandjes af, en die is leuk.....Pfffttt, te leuk!

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi geworden. Gezellig die schooltjes in huis. Mooie plek heb je ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. juist op tijd klaar met je mooie schoolquilt.
  en het poesje noemen we minikat omdat ze zoooooo klein blijftze wil precies niet groeien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met de naaimachine naaien is niet smokkelen, het is gewoon verstandig met je tijd omgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk om de schoolhuisjes af te hebben aan het begin van het nieuwe schooljaar! En wat is het leuk geworden! En nu? Een heerlijke frisse start voor het volgende project... wat gaat het worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Naaimachines krijgen een bepaalde aantrekkingskracht na verloop van tijd. Ik ben ook met de hand begonnen. Daar kan ik mij nu al bijna niets meer bij voorstellen. Is niet erg hoor!! Dank voor de swap suggestie. Ik heb dit al op verschillende blogs gezien. Ik heb mijzelf aangemeld alhoewel ik dit nog nooit heb gedaan. Spannend wel!!
  Lekker ook dat het gewone leven weer aan het opstarten is met school van de kids, ik vind het wel weer fijn in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. M'n complimenten voor je mooie boxkleed!
  En dan nog dat lieve schoolhuis-topje, knap!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...