donderdag 22 december 2016

Volgend jaar......

.....is mijn voornemen dat ik géén nieuwe projecten start en dat ik, vóór ik helemaal op tilt sla, een aantal van mijn lopende projecten ga afmaken.
Het zijn er inmiddels best wel wat geworden, zoals recent de Quiltmania mysterie 2016 "Discovery" Inderdaad een ontdekking......het kompas met "rilletjes", het vele vele kartonnetjes-werk en elke keer foefelen om de rand er weer omheen te krijgen. Een echt waar kunstwerk......maar het moet nog wel even afgemaakt worden.
Dan mijn eigen Hubertine's Sampler. Mijn 6" blokken die ik in de loop der jaren (zie ver terug in de tijd op dit blog) met de hand heb gemaakt. Ben begonnen met er een geheel van te maken met een gevlochten sashing. Super gaaf! Zonde om te laten liggen. 
Dan heb ik nog een machine klusje. In 2011 heb ik op het Quiltfestival in Houston dit pakket "Charlotte" gekocht. Ben er ooit aan begonnen maar ja.....niet afgemaakt. Ook zonde.
 Bijna klaar maar net nog niet helemaal is de mijn featherweight scrapquilt. Maar later meer daarover.
Naast deze lopende projecten heb ik ook nog ca. 4 tops af die héél hoog nodig gequilt moeten worden. Variërend van groot tot klein. Onder andere deze quilt met Civil war blokken van het blog van Barbara Brackman.
En ik weet zeker dat er nog meer unfinished bussiness ligt waarvan ik het bestaan ben vergeten.😂

Dus 2017 wordt een jaar met een paar afgeronde zaken. Ik ga er voor! 
Nog meer die meedoen? 

10 opmerkingen:

 1. Haha...ja heel herkenbaar ! je hoeft je niet te vervelen.
  Zelf heb ik het dit jaar al afgerond, nu nog maar twee projecten een voor mee te nemen en een voor thuis.
  En dat geeft een lekker rustig gevoel.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Hubertine, wie heeft niet een stapel (tje) ufo's? Toch ben ik ook dit jaar in de afmaakmodus gegaan. Een grote quilt klaar, een kleine quilt klaar en een iene mini quiltje klaar. Ook 2 workshops helemaal afgerond, een speldenkussen gemaakt voor de speldenkussenruil bij Conny (ik heb me nu ook weer aangemeld) en van verschillende andere quilts weer onderdelen gemaakt. Zo groeien al mijn ufo's langzaam weer naar Affo's. Wel ook aan 2 nieuwe quilts begonnen, maar ach, het is hobby en geen aangenomen werk. Ik ben graag met verschillende projecten bezig. Hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar met veel quiltplezier en mischien ook wel Affo's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed voornemen, ik hoop dat het je lukt, ik heb het afgelopen jaar ook geprobeerd, maar soms komen er zulke mooie verleidingen lang op het www...en daarbij is het leuk om aan afwisselende projecten te werken ;)
  groetjes en fijne feestdagen gewenst, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo herkenbaar! Succes met alles!
  Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een fantastisch voornemen! Ik wil ook heel graag mijn lopende projecten afmaken. Daarnaast liggen sommige projecten al helemaal klaar. Je kent het wel: patroon gekocht, alle stofjes...., maar ik wil nog niet beginnen omdat er nog zoveel ligt. Ik hoop dat het gaat lukken om een en ander af te maken in 2017! Go for it, girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja hoor dit jaar al zachtjes begonnen maar in 2017 moet het gebeuren.
  Fijne warme kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik doe ook mee, durf bijna niet te vertellen hoeveel er hier nog ligt! Succes en fijne dagen! Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed voornemen, ik ga nog maar even door met die van vorig jaar.
  Zo veel mogelijk lapjes uit eigen voorraad gebruiken en de verleiding aan BOM's mee te doen weerstaan.
  Fijne dagen en groetjes.
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prima voornemen lijkt me! Volgens mij zijn ze het allemaal waard om afgemaakt te worden. Hubertine's Sampler wordt prachtig! fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...