maandag 1 februari 2016

Prikberichtje......

Kijken of ik mijn "prikberichtjes" weer nieuw leven kan inblazen. Ik blog een stuk minder dan voorheen en de grootste reden is toch de tijd die het kost een berichtje te maken. Naast het werken en tijd hebben om te quilten, patchen appliceren (en ....... Oh ja huishouden) vind ik het toch wel een tijdrovend klusje. Dat komt dan met name door het uitzoeken en verkleinen van de foto'ss. 

Nu maak ik ook heel veel foto's met mijn telefoon en daar kan ik ook een blogje mee schrijven. En dat gaat een stuk sneller! Dusssss.....win-win situatie, toch!!??

Afgelopen zaterdag weer op bezoek bij één van mijn favoriete quiltwinkeltjes, en ben nu de bezitter van deze flitsende vingerhoed! Hoe cool is ie!?! Uiteraard verdwenen er ook een aantal mooie lapjes in mijn mandje.

Zondag naar een lezing geweest over het wel en wee in de Koninklijke keuken in de tijd van koning Willem I en de andere Oranjes. Het was een leuke en óók lekkere lezing. 

Nu snel verder met mijn Discovery! Met recht een ontdekking. Ik heb nog nooit een mariniers compass gemaakt, laat staan in elkaar gezet door middel van een rilletje. Samen met manlief en FB toch ontdekt dat het een hele simpele methode is. Ik maakte het ingewikkelder dan het is. Voor de zekerheid een proeflapje gemaakt, vandaag voor het echie.
Ben benieuwd wat we nog meer gaan tegenkomen in deze Discovery Mystery.

Groetjes,
Hubertine

2 opmerkingen:

  1. Gezellig, weer een blogberichtje! Mooie vingerhoed, ik vind het zo knap dat je daarmee kan werken! Altijd gezellig bij Marscha in de winkel en dankzij het nieuwe deel van de A4 toch weer een stukje dichterbij voor ons :-) Jammer dat ik de lezing moest missen, leek me erg leuk en interessant. Ook knap dat je de methode van Petra uitgevist hebt voor je MC, ik ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat gaat hier net zo, mezelf geen tijd gunnen om een blogje te schrijven. Toch is het leuk om ieders werk te volgen en te reageren! Goed van je dat je methode van Petra gevolgd hebt! Ik durfde het niet aan en heb de compass geappliceerd. Ben benieuwd naar het volgende deel! Fijne dag nog, groetjes Nardy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...