maandag 8 juni 2015

Een heerlijk weekend!!

Wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug......

Het begon zaterdag met een workshop........ik bedoel De Workshop " Ramenlappen" van Supergoof. Heerlijk sudderend naast de machtig mooie Aga van Dorry heb ik zit pruttelen aan mijn raampje! Wat was het heerlijk! Tussen de middag een lekker soepje in de tuin in gezelschap van allemaal mede-lappers.


Na de lunch gingen we verder met onze raampjes. Toen de de raampjes in hun sponningen zaten kregen we nog een show&tell. Ik had sommige quilts al eerder gezien en kunnen bewonderen maar in deze kleine intieme setting waren ze weer als nieuw voor mij. Ze waren weer allemaal fantastisch. En het mooie is, ik herken zo de gevoelens erin. Het zijn quilts gemaakt met liefde voor en liefde erin! Quilts met hun eigen verhaal, quilts gemaakt op intuïtie en niet voor de show en de perfectie (en dan bedoel ik niet de Supergoof trunkshow maar de wedstrijden). Slaat dit ergens op? Ja, voor mij in ieder geval wel! Ik ga weer vol vertrouwen verder op mijn eigen manier.Lieve Dorry en Ingrid, bedankt voor een heerlijke dag en jullie zijn kanjers!

Goed, de dag ging verder. Om 16.30 reed ik weg richting Goeree-Overflakkee......maar na 30 minuten ging er een lampje branden in de auto. En dan......ben ik echt een meisje! Twee linker auto-handen, blond of hoe je ook wil noemen. STOP zei de auto. Boekje erbij, en als dat lampje brandt moet je auto tot stilstand brengen en uw dealer bellen. Op zaterdag einde van de middag? De ANWB dan maar en ook mijn mannen maar ingelicht. Het kon nog wel een uur duren......

Pfffffft wat doe je dan in de tussentijd? Eerst maar eens wildplassen want ik moest eigenlijk al wel een tijdje (dom) en dan maar verder met je Ramenlappen :-)

Met 45 min kwam de (leuke!) ANWB-jongeman en mijn eigen mannen! Met drie man sterk hebben ze gekeken in op onder tussen de auto. Een beetje mysterieus gebeuren want dat lampje STOP branden natuurlijk niet meer. Tuurlijk! Enfin met ruim een uur vertraging uiteindelijk toch aangekomen. En het lampje........heeft niet meer gebrand. Toch heb ik het echt gezien hoor!

Zondag, na eerst heerlijk te hebben uitgeslapen, lekker in het zonnetje gezeten. Op het bootje in de kuip. Wat een zaligheid. In de middag besloten ook maar het water op te gaan. Na een paar heerlijke rakjes gezeild te hebben terug naar de haven. De restjes opgegeten, opgeruimd en weer naar huis.(en weer geen STOP-lampje) Vandaag maar weer eens terug naar de keiharde werkelijkheid van boodschappen, wasjes, strijken en de tandarts :-(

Groetjes,
Hubertine

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke mix zo'n weekend - ondanks zo'n irritant lampje. Herken het hoor, heb ook aan de hand gehad. Ik had toen gelukkig een foto gemaakt van het dashboard, maar ook dan heb je er weinig aan als ze niks kunnen vinden. En wat leuk dat je ook met ramen lappen bent begonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is een heerlijk weekend!
  Leuk dat je nu ook ramen kan lappen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, een heerlijk weekend! Top zeg, ramen lappen in Tilburg! Bij de AGA en in de tuin, super! Er is veel dat ik herken in je blogpost: gewoon lekker op je eigen manier met deze passie aan de gang (want wie zegt wat moet en hoe het 'heurt' ;-) lekker, niemand toch, dat bepalen we zelf wel) en die ANWB mijnheer..... dat had ik dus vorige week ook.... toen ik o.a. naar Dorry ging..... zou het aan die weg liggen?? Sterkte vandaag bij de tandarts (buh...) denk maar aan de lapjes en de schone ramen wanneer je in de stoel ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was superzeilweer, en naast de AGA is meer voor de winter! Hier wel tenminste...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsjonge wat een beproeving, die gekke auto met dat rode lampje....😁
  Gelukkig gebeurde het op de terugweg en niet op de heenweg naar die geweldige dag bij Dorry. Stel je voor zeg....je zou zomaar wat missen daar. Moet je toch niet aan denken.
  Gelukkig is alles goed gekomen en heb je kunnen genieten op het water. Geweldig! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk weekend, je hebt dan ook getroffen met dit prachtige weer!!!
  liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hé lief meisje, ik vond het een feestje dat jij er was!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een spannende blog, maar gelukkig is alles goed gekomen en kun jij ramen lappen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...