woensdag 15 januari 2014

Civil War quilt perikelen

Oh oh wat gaat de tijd toch snel en wat heb ik weinig tijd om mijn blog bij te houden. Constant speel ik met de gedachte om met mijn blog te stoppen.............en volgens mij zijn er meerdere met dit probleem!

Heb natuurlijk niet stil gezeten. De laatste tijd had ik wat blokken gemaakt van het blog van Barbara Brackman en vorig jaar met haar Civil war bom had ik ook wat blokken gemaakt. Om nou te voorkomen dat ik niets met die blokken ging maken heb ik de blokken, met stof die ik nog had in mijn voorraad, aan elkaar gezet. En dat gaf dit effect.......
Vanaf het begin af aan had ik zo mijn twijfels of dit wel de juiste stofkeuze was. Degene die mij kennen weten dat ik (bijna) niets uithaal..........ik groei naar mijn eigen keuzes toe!!
Nu hangt het al weer een paar weken zo over de stoel en weet je.......ik vind het inderdaad steeds mooier worden. Zeker met de randstof die ik bij Sandra (je weet wel zij van The Stitch Cottage) erbij heb gekocht.
Het was de bedoeling dat ik de borders met haakse hoeken erop ging zetten. Heb een middag zitten studeren achter mijn laptopje hoe ik dat moest gaan aanpakken. Vele leuke, handige en mooie sites gevonden.
Maar a la moi had ik toch net weer 15 cm te weinig stof gekocht......pfffffff!
Oké..... weer een paar dagen kijken, denken, niets doen.....en nu komen er gewoon nog een paar blokken op de hoeken bij!
Hé...... de dingen lossen zich gewoon ook weer op!!

Dus nu mag ik weer een paar blokken maken........en dat is mijn favoriete bezigheid.

Wordt vervolgd....

Groetjes, 
Hubertine

9 opmerkingen:

 1. Super, die rode stof! En ja, oplossingen zoeken, dat moesten ze vroeger ook en dat is nou wat die oude quilts vaak zo leuk maakt.
  En niet stoppen met je blog hoor, gewoon bloggen wanneer je kan, al is het bijv. 1 x per maand. Er is geen wet die zegt dat je iedere week of zo moet bloggen, begrijp zelf ook niet hoe mensen daar de tijd voor vinden. Of onderwerpen om het over te hebben. Ik blog ook gewoon wanneer ik wat te melden (en tijd) heb en dat is de ene keer wat sneller als de andere. Maar stoppen................ zou zo jammer zijn!
  Overigens zijn er ook bloggers die op zo'n beslissing terug komen ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je CWQ heel mooi worden! Die rode streepstof, heel fris erbij...ik hou wel van een beetje spanning in een quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit me geheel bij Phyllis aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook hier, gewoon doorgaan met bloggen hoor. Een berichtje per maand is ook prima toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat is inderdaad het mooie/leuke aan onze hobby: na verloop van tijd word je zelf creatief genoeg om allerlei oplossingen te bedenken. Je bent goed bezig, het ziet er prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker doorgaan meid, met je quilt en je blog. Het gaat toch lekker zo, en die stemmetjes in je hoofd die zeggen dat het anders/vaker/beter zou moeten gewoon uitzetten :0) Of overstemmen met het geluid van je machientje LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker doorgaan met bloggen en het hoeft niet zo vaak. Ik heb ook niet elke week wat te melden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Af en toe een blogje is toch ook leuk. Juist die oplossingen van 'problemen' maken quilts zo persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er mooi uit. Fijn dat de oplossing gekomen is. Ennuh, lekker blijven bloggen. Maar alleen als dat voor jou goed voelt. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...