zaterdag 29 juni 2013

Over gezelligheid, kundigheid en muzikaliteit!

Donderdag een quiltdagje bij Phyllis met Rennie, helaas was Yvonne verhinderd. Of we nu echt zoveel steekjes hebben gezet......ik betwijfel het. Maar geklessebest is er zeker. Phyllis had een heerlijke rabarbertaart gemaakt, naar een recept van onze eigen bee-Anita. Een héérlijke taart......ik heb mij beheerst en één stukje genomen. We hebben zeker een gezellige dag gehad.
 
Vandaag hadden we een workshop bij het Quilterspalet, het werken met Apliquick. Ik had thuis al wel wat geoefend maar wilde ook graag de puntjes op de i leren. Ik vind het super handig!
We begonnen met een wat groter stuk om een beetje idee te krijgen hoe het werkt. Daarna volgde het kleinere precisie werk.


"......Phyllis..... beetje doorwerken!"
;-)
En voor degene die het nog niet weten, gezien, gehoord of gelezen hebben:
Mullet opent morgen het grootste, gratis, eendaagse openlucht Parkpop festival, 
op Het Haagse Podium!
Das toch wel even héél erg geweldig toch?

Groetjes,
Hubertine

13 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik dit keer verstek moest laten gaan. Ziet er weer gezellig uit. Deze week gezien hoe dat werkt met die Apliquick, inderdaad heel handig. Mooie dag morgen bij het optreden van Mullet, hartstikke leuk dat ze mogen openen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit van gehoord, Apliquick, maar ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes het was zeker gezellig. Doen we nog eens dunnetjes over in Leiden. Yvonne Harting en ik gaan het apliquicken ook beleven. Heel veel plezier in Parkpop en..... Genieten he van dat jonge spul en al die kwaliteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig! Ik hoor je graag over de appliquick. Wat mij een nadeel lijkt is dat de vlieseline er in blijft na het appliceren... maar daar hebben we het vast nog eens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig! Ook ik ben benieuwd naar die appliquickmethode. Dacht dat die setjes in Nederland niet te koop waren. Waarom weet ik eigenlijk niet.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er heel gezellig uit. Toevallig hebben we het vanmiddag over deze techniek gehad. Het is zeker heel erg geweldig dat Mullet dat mag doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ja, ik deed mijn best... :-))!!
  Super handig die appliquick techniek, jammer dat ik er zelf pas over een kleine week over kan bloggen (als alles goed gaat), kapotte laptop.... ggggrrrrrr!!!
  Ja, Mullet, wat timmeren die gasten toch lekker aan de weg, ik vind dit echt te gek, zooooo super!! Ze verdienen het echt, wat een energie komt er altijd van ieder optreden! Den Haag, altijd al de rockstad van NL: Shocking Blue, Golden Earring, Kane, Anouk, Direct en nu Mullet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik lees het al een en al gezelligheid bij jou, en heb je goed gekeken hoe Phyllis het appliceren doet (lol) Ben heel benieuwd hoe het bevalt heb het gezien in Veldhoven. Fijn weekend verder, knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel plezier op Parkpop met Mullet, ik kan het weer niet zien, ik moet mijn vent naar Schiphol brengen!!
  En de apliquick; ik had het gezien op de site van Quilterspalet, maar apliqueren is niet mijn ding. Ziet er wel handig maar ook priegelig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hah, nog een Apliquickfan... ik vind het echt een uitkomst !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De ene na de andere workshop Apliquick bij QuiltersPalet is vol! Over een maandje mag ik het ook proberen, ben erg benieuwd. Veel plezier bij Parkpop vandaag, de jongens zijn goed op bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt me hel handig voor die hele kleine applicaties. Veel plezier bij Parkpop.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellig en zon rabarbertaart weer eens wat anders lijkt me ook lekker. En wat is dat toch ben zo nieuwsgierig naar dst gekke operatiesetje. Ik loop natuurlijk weer vreselijk achter aan te hobbelen met alles nieuwtjes op quilt gebied. Leve de blogwereld.
  Nou een super leuke stoere dag met het bijwonen van je zoons festival. Byby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...