maandag 10 september 2012

Girls in action!

Het is weer tijd voor mijn FeatherWeight(Comfort)Quilt update! Want ondanks dat het mooi weer is, er een hoop geregeld moest worden, iedereen weer naar school en aan de studie is, er een fusie-quilt is gemaakt, hebben de Feathergirls niet stil gezeten. The Duchess & Black Beauty hebben toch flink weer wat lapjes gestikt.

Het resultaat :
 en de blokken tot nu toe:
Het is gewoon heerlijk om af en toe een paar combinaties uit te zoeken, te snijden en dat dan klaar te leggen om op een goed moment drie-vier blokjes te stikken samen met de perfect snorrende Black Beauty.  Heerlijk!

Daarnaast ben ik ook bezig geweest met de Jules. Vorig week zijn Phyllis en ik naar Dorry geweest om te kijken naar de Jules die José heeft gemaakt. En wat is ie leuk!! Echt zó motiverend om hard door te gaan.
Maar ja, zover ben ik nog (lang) niet. Ik heb blok 3 af. Weten jullie nog, dat blok waarbij ik de verkeerde malletjes had gebruikt! Zo Suf!! Maar het is goed gekomen.

Inmiddels een begin gemaakt aan blok 4. Ik heb alleen nog niet de juiste schapenvachtjes gevonden. Dan maar verder met blok 5. Even moet er nog worden nagedacht over de beste achtergrond! Maar de (juiste) malletjes zijn al getekend en geknipt.
En zo gaan we lekker verder. Nu we waarschijnlijk de laatste zomerse dag hebben gehad kunnen we ons weer in huis ingraven met al onze lapjes, draadjes en ideetjes! Ik kijk er naar uit!

Groetjes,
Hubertine

6 opmerkingen:

 1. Wat ben jij al lekker bezig met je lapjes, hier worden eerst de laatste steekjes aan de borduurtjes gezet voor ik weer naar hogere sferen vertrek om Ome Jan aan het werk te zetten! Je Jules wordt prachtig en ik ben weg van de stofjes! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heerlijk he, dat getut met al die lapjes! Blok 3 is eigenlijk wel heel erg leuk zo. En ja, die schapenvachtjes, goed zoeken, steeds een stukje verder van huis ......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blokken en zo te zien een gezellig bezoekje aan Tilburg! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Hubertine, your quilt is wonderful, well done! The fabrics you have used look so good together. I sent you the invite :-). Thank you! Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blokjes maken jullie op de featherweight.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je mooie blokken gemaakt op je featherweight.

  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...