woensdag 13 juni 2012

Een tassie......

Wat gaat de tijd toch snel! Alweer een week voorbij.............en wat heb je dan gedaan in zo'n week? Weinig meer dan......een tassie afgemaakt!! Een Hoooked-tassie, ooit gekocht op de handwerkbeurs in Rotterdam. (ooit=oktober 2010). Een gezellig Bee-tassie, voor een klein, niet te zwaar handwerkje!

Niet te zwaar omdat het tassie zelf al zo'n gewicht heeft (1016 gr). Het lijkt wel een maliënkolder-tassie! Een tassie waar ik, mocht het zich voordoen, mijn belagers mee knock-out kan zwiepen.

Verder ben ik bezig met een borduurwerkje, maar dat kan ik niet laten zien omdat het voor een "volger" is. Spannend!! Moest alleen wel een stuk uithalen, omdat het op zijn kop zat. Grrrrrrr.......moet dat ook niet doen tijdens het voetbal kijken!

Jaja....hier staat wel de hele avond voetbal op de tv, maar de detective's op het andere net worden wel opgenomen voor later tijdstip! En vanavond?.......d'r op of d'r onder! (We laten het borduurwerkje maar even met rust!)

Groetjes,
Hubertine

14 opmerkingen:

 1. Een leuk tasje maar idd erg zwaar. Wij kunnen onze schouders wel anders gebruiken :) Succes vanavond. Hier géén voetbal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende tasjes
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tas van Zpagetti heb je gemaakt! Hier liggen ook een aantal bollen, ik vind het leuk om mee te werken. Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha ha ja ze zijn loodzwaar! Ik heb hem aan mijn nichtje gegeven in amsterdam... Kan ze eventueel gaan meppen. Maar wel leuk om te zien! Nou de oranje tompoucen maar weer in huis gehaald, laten we hopen dat ze winnen. Groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie tas, heel leuk om te zien! Ben (gelukkig) nog niet overstag gegaan met Zpagetti :-). het andere tasje is zo moooooi!
  Fijne dag, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is leuk! Nadeel ja, dat het zo zwaar is, vind ik ook, daarom is mijn tas uiteindelijk een voetenbankjeshoes geworden..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke tas...... enne veel plezier vanavond.........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk geworden je tas, Bij mij ligt dat ook nog te wachten, bij al die andere projecten voor ooit eens te maken.

   Verwijderen
 8. Hier staat het ook aan, maar ik ga op zolder zitten want ik wordt er bloed nerveus van en kom pas naar beneden als ze 2-0 voor staan! Veel plezier en zoek een makkelijker werkje voor onder speeltijd! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kunt altijd nog Teun er in vervoeren, maar dan zal het wel dubbel zwaar zijn.
  Een heel eenvoudig handwerkje moet hopelijk lukken vanavond bij dé wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tasjes! Knap dat je die gemaakt hebt. En die wedstrijd.....nou, laten we het daar maar niet meer over hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Hubertine,

  Als je nu in je leuke gebreide tasje een gratis linnen tasje naait, zakt het niet zo door, als je al je spulletjes erin wil doen. Dat andere tasje is ook om van te smullen.
  Groetjes Rufina.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...