zondag 20 november 2011

Een vroege dag!!

Terwijl iedereen op zondag uitslaapt.....is het hier in huize QuiltWel alweer een vroeg dagje!!
Om 4.30 wakker (klaarwakker) en dus maar opgestaan!!!! Om 6.00 DH gewekt, hij moest vroeg op vanwege sportieve activiteiten op het water.......en boven ligt er nog één te slapen!!!!

Deze week mijn jubileumquilt afgemaakt, de bies zit er, op een paar steekjes na, ook op. Dat was wederom voor mij een zwaar laatste-loodje. Ik heb namelijk een rand met blokken, en dacht daar mooi recht de bies op te krijgen.....nou mooi niet!!!!! Na een aantal pogingen, is het nu een gevalletje Pech!!!
Omdat ik, net als jullie, "niet zoveel te doen heb" (toch?).....dacht ik....."kom, ik ga eens meedoen aan de jaarlijkse mysterie, Orca Bay van Bonnie Hunter" Uiteraard weet ik nu al dat ik dat niet ga redden, maar zo zijdelings eens wat proberen, te volgen en een halfbakken poging wagen, leek mij wel wat!!! Gisteren begonnen met de zandlopertjes, eind maat 2,5" incl.naad, je hebt er maar 224 nodig!!! Ik heb niet eens zoveel restjes stof!!!!! Hellluuuuppppp...........waar begin ik aan!! Misschien dat ik het e.e.a. halveer, dan wordt het volgens mij ook prachtig!!
Dit zijn er 50....nog een heleboel te gaan....

Het is zoals ik ben....impulsief stort ik mij er in, en we zien wel waar het schip strandt!!!!
Een fijne dag allemaal! Ik ga aan de koffie, ben tenslotte al een tijdje op!!

Hubertine

16 opmerkingen:

 1. Hi Hubertine!

  Een jaar (?) geleden ben ik vol goede moed gestart met de vorige Mystery-quilt van Bonnie Hunter, Roll, Roll, Cotton Ball....helaas haalde ´het leven´ me op 3/4 van de quilt in en ligt hij/zij nog steeds te wachten op het laatste kwart.....
  En TOCH....zou ik zoooo graag beginnen aan Orca Bay.....Het is nl. zo vreselijk leuk! Ondanks veel van hetzelfde (maar dat geeft oefening vind ik), veel stof (het ruimt geweldig op!)....Ik wens je superveel plezier en ik ga het volgen op je weblog! Wie weet begin ik toch nog.....
  groetjes,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit te wachten met het ontbijt, DH maakt de beesten schoon en boven ligt er een nog half te pitten, die rammel ik er zo wel uit en dan gezellig samen eten! Succes met de stukjes, waar ben je aan begonnen! Groetjes
  Lida
  P.S. Volgende keer aan de andere kant stikken en aan de goede kant tegenzomen, kun je altijd op het lijntje werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer als de afwerking niet helemaal lukt. Maar handwerk is handwerk... Ik zou ook wringen tot het goed was hoor. Misschien de tip van Lida...... is wel terugwerken maar dan is het wel naar je zin.....dilemma! Het zijn nog al wat blokjes ik ben benieuwd want op haar site heb ik gezien dat ze daar wel van houdt.
  Fijne zondag groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tip van Lida, is ook mijn tip. Dan komt het helemaal goed.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél herkenbaar, dat impulsieve gedrag LOL
  Ach, je blijft zo toch lekker afwisselend bezig!

  Fijne dag verder,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne dag. Ik kan zo genieten van een huis dat wakker wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij ben je niet de enige die ergens aan begint en dan denkt....had ik dit wel moeten doen... Soms zou ik ook zo impulsief willen zijn, gewoon omdat het leuk is om aan iets nieuws te beginnen maar ik mag niet van mezelf.... streng hè? Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. goedemorgen, wauw, je hebt er al 50!!. Ik maak 3/4 van de hoeveelheid. Ik moet er dus 168 deze week!! Succes er mee en vooral veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een groot project. Ik ben net zo hoor, stort me overal in. Er zijn zoveel leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen zeg, dan heb jij een lekker lange zondag vandaag ^_^ En je verhaal is heel herkenbaar: nog van alles te doen, en toch gewoon lekker met iets nieuws starten. Ik ben benieuwd wat je gaat maken, en het belangrijkste is dat jij er plezier aan beleefd, wat je ook maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat moet je veel zandlopertjes maken maar je hebt er ook al heel veel af en dat impulsief ergens instorten heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen, heel veel suc6 met de nieuwe mysterie van Bonnie! Ik ben op dit moment bezig om de laatste rand aan haar mysterie van vorig jaar te zetten. Een hoop (productie)werk maar...wel leuk!
  groet Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Succes met de Bonnie Hunter quilt. Ik heb wel gekeken, maar.....teveel andere dingen roepen.
  Heerlijk he, zo 'smorgens vroeg. Ik heb altijd een gevoel dat je dan wel 2 x zoveel kunt doen.
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb de Orca Bay mystery quilt even opgezocht. Ziet er leuk uit. Ik probeer de verleiding te weerstaan, want ik heb nog genoeg te doen. Ik blijf je vorderingen ermee volgen en stap misschien later wel in. Succes met je 224 blokjes!!
  Groeten,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeempie.. wat vroeg! Maar dan heb je wel weer een lange dag. Met genoeg tijd om.. ;o)

  Mooie week!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mmm... daar zeg je zowat. Ik heb ook bijna geen zwart, help, hoe moet dat nou???

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...