zondag 7 augustus 2011

Gewoon een zondag....

Terwijl iedereen nog aan het slapen is, ben ik al bijna drie uurtjes wakker! Vind ik niet erg, ik hou zelfs van die momenten. Alles is dan nog zo stil, echt stil! ..........alhoewel, niet helemaal. Er loopt hier dan wel een zwart-wit monstertje luidkeels te "zingen" dat hij eten, aandacht en naar buiten wil! Vooruit dan maar, jij eerst!!

Heb vanochtend wel eindelijk dat spannende boek uitgelezen: "Zonder een woord" van Linwood Barclay. Niets hoogdravends, gewoon lekker, een boek! Een boek waarin je verder wil lezen. Dat doet mij denken, dat ik van de week ook de film The King's Speech heb gezien. Echt een enorme aanrader! Niet voor niets de Oscar prijs voor de Beste film van het jaar. Dus wie weet voor een regenachtige dag.........

En terwijl het hier nu behoorlijk giet, geniet ik van mijn ontbijtje!

Ik realiseer mij dat ik de laatste weken niet zoveel heb geschreven op mijn blog, een writer's block, gebrek aan inspiratie, komkommertijd, wie zal het zeggen. Ik ga er vanuit dat het wel weer goed komt.

Ben vorige week weer eens een paar dagen in Frankrijk geweest in het huisje van mijn zus en haar man. La Peche Piron. Ik weet het, ze schrijft zelden een bericht, maar af en toe komen er nieuwe foto's op, en als je die dan vergelijkt met de beginfase, bijvoorbeeld oktober 2005, dan zie je het enorme verschil!! (en ook twee kleine kindertjes die nu groot zijn).

In die week in Frankrijk heb ik als een malle gewerkt aan mijn naaldenmapje-stitchery. Die heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen, maar was nog niet zo opgeschoten, maar zie hier:Er zit schot in!!!! De stofjes voor de binnenkant zijn ook al op maat, wie weet komt ie af!!!

Inmiddels is mijn eitje koud :(, en hoor ik boven gestommel. Er komt leven in de brouwerij, en dat is ook weer heel gezellig.

Een fijne zondag, liefs,

7 opmerkingen:

 1. Ja, heerlijk dat gerommel in huis als iedereen nog op één oor ligt.
  Wat een schattig naaldenmapje.
  Fijne zondag, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig naaldenmapje. Leuk om aan te werken denk ik.
  Rommelen in huis terwijl iedereen slaapt is hier nauwelijks mogelijk vanwege de open trap in de kamer dus dan is DH meteen wakker. Is wel heerlijk zo lekker rommelen alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar lekker alleen, half slaperig en een beetje rommelen. Je naaldenmapje is erg leuk met de hoekjes. Och het bloggen komt wel weer. Ik denk dat we allemaal een beetje het vakantiegevoel hebben en niets hoeft.
  Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zwarte witte monster heeft vast gedacht: vogeltjes die vroeg zingen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De zomer is letterlijk en figuurlijk komkommer tijd. Daarna ga je weer als een speer.
  Je stitcherie ziet er al leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk gerommel, je naaldenmapje is wel erg leuk.....geniet van je eitje/koffie/gezeldschap

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kommkomertijd daar ken ik niets van weet altijd wat

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...